![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej, mam takie małe pytanko. Jak głęboko wbija się tusz pod skórę? A dokładnie w którą warstwę skóry? Zastanawiałem się nad tym trochę. Nie po to, żeby kogoś dziabać, bo przyznam się szczerze, że nie potrafię nawet dobrze ołówka w ręce trzymać
ale tak z czystej ciekawości.jeśli był już poruszany temat, to mnie przekierujcie ![]()
|
||||
|
||||
|
Ojej,wbijasz roznie w zaleznosci od miejsca...od grubosci skory,to jest kwestia wyczucia...im plyciej sie da to lepiej,ale 2mm to chyba gora,choc np.na piecie nie dziabalem
,lecz wedlug teorii wbija sie do 3mm,ale mi sie chyba nie zdarzylo...![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Tylko tam zostanie, cała reszta wypłynie. |
|
|
|||
|
|||
|
dzięki za odpowiedz chłopaki
![]()
|
||||
|
||||
|
to czyli napisalem dobrze!bo skora wlasciwa dochodzi do grubosci 3-3,5mm w niektorych miejscach i zalezy,wiec to od miejsca,bo jest to zroznicowane! ps.no moze moglem to inaczej napisac
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wewnętrzna strona wargi, mimo cieniutkiej skóry nawet ponad trzy mm. wbijasz,a i tak póżniej po roku znika ta2
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiele zależy od miejsca wiadomo,pięta,kolano itp. Ale też od skóry,przykładowo początkiem roku zacząłem robić tribala na plecach,wzór na max 7 godzin,skończyłem a facet przychodzi po miesiącu i wypełnienie szare i kontór prawie zanikł,taki gruboskórnik no.Obecnie jest po drugiej poprawce,na budziku łacznie ponad 20 godzin i coś czuje że to jeszcze nie koniec,bywa i tak
A na dodatek koleś ma mały tribal naokoło bicepsa i jak mi powiedział że robiłł go w salonie na 6 razy to o mało co nie spadłem z krzesła ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tak to juz jest ze spaslaków sie gorzej dziarzy
Powodzonka i bądz jak Nicki Lauda za kierownicą, skończ szybko sprawnie i żeby było elegancko Pozdro ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
do skóry właściwej
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.