![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
no Niestety i tak bede mial pol tatuazu do poprawki:/ a powiedzcie mi mniej wiecej po jakim czasie zaczynacie poprawiac tatuaz? i czy po poprawce dokladnie tak samo pielegnowac tatuaz jak swiezo zrobiony?
Teraz tylko troszeczke masci uzywam moze 0.1grama tylko w te miejsca gdzie nie mam ran. Robie to poniewaz jak zasuszy mi sie caly tatuaz to czuje jakby skurczala sie skora w tych miejscach i jest straszny bol. pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ktos wspomnial,ze poprawki sa za free tam gdzie sie robilo .. idz sie dowiedziec ..
poprawka dopiero jak zagoi Ci sie tatuaz caly .. nie tylko jak przestanie bolec i pozbedziesz sie babli itd .. caly musi byc ok .. wtedy poprawka .. niewiem bo nigdy nie mialam poprawianych .. ale tak uwazam,nie moga Ci ruszyc niezagojonego,bo bedzie sie gorzej babral .. dbasz dokladnie tak jak przy nowym .. nie chce sie wymadrzac bo kazdy tatuator uzywa metody pielegnacji jaka mu odpowiada i jaka sie sprawdzila .. ale osobiscie i z dobrego serca proponuje zebys sprobowal robic tak jak napisalam wczesniej .. folia na noc itd .. teraz jak juz wiesz,ze takie cos mialo miejsce,musisz dodatkowo uwazac .. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja poprawki robiłem po 4 tygodniach ale w Twoim przypadku poczekałbym nieco dłużej tak na wszelki wypadek. Jeśli poprawisz później niż można, nic Ci się nie stanie, jeśli podrażnisz skórę która dopiero co swoje przeszła może to mieć niepożądane skutki.
|
|
|
||||
|
||||
|
Miałem podobną sytuację gdy robiłem kolorowy tatuaż na nodze,a dokładniej na kostce,krew lała mi się przez 2 dni a ropa sączyła się chyba ponad tydzień,na poprawke zdecydowałem się dopiero po 2 miesiącach żeby mieć pewność że będzie git,
|
|
|
||||
|
||||
|
A co do pryszczy na swierzym tatuazu to w moim przypadku (oraz kilku moich klientów) problemem był brak powietrza,tzn potówki czyli zbyt mocne i częste zawijanie dziarki folią
tatuaż musi oddychać ![]() Edytuj posty bo spamujesz gościu!! Ostatnio edytowane przez Wojtas : 10-12-2011 o 08:27. |
|
|
|||
|
|||
|
no niestety jest milion roznych szkol na ten temat. teraz juz bede o wiele madrzejszy przy nastepnym tatuazu
a goi sie bardzo dobrze narazie strupy sa duze ale wszystko idzie w dobrym kierunku![]() |
|
|
||||
|
||||
|
fajnie,ze sie odezwales,bo juz sie martwilam,ze Ci na noga odpadla
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.