![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Mój tatuaż ma 5 dni, ale wyglada tak jakby juz się zagoił. Dzisiaj go umyłam mydłem. Cała skóra z niego zeszła, oczywiscie była to bardzo kolorowa skóra, teraz jest gładki, wogóle się go nie wyczuwa dotykiem i wyglada bardzo dobrze. Czy to mozliwe, że już sie zagoil? Czy mam go nadal smarowac maścia? Czuje się jak osoba z odchowanym, całkiem gotowym tatuażem a to dopiero 5 dni. Dodam, że folie miałam na sobie tylko godzine i od początku nie bylo z nim żadnych problemów. Jak sie okaże, że wraz z tą skórą zmyłam część kolorów to sie załamię, a nie mogę tego sama stwierdzic bo dzielo znajduje sie na plecach.
|
|
|
||||
|
||||
|
Naskórek się regeneruje od dwóch do trzech tygodni. Pomimo tego iż teraz wygląda na całkowicie zagojony musisz go dalej smarować maścią lub balsamem nawilżającym bo skóra nie może się wysuszyć. Kolorków ze skórą nie zmyjesz także spokojnie. Zresztą w lusterku chyba wszystko widać.
|
|
|
|||
|
|||
|
dokladnie tak...pomimo ze tatuaz wyglada na zagojony to smaruj go jeszcze mascia...mozesz to robic troche rzadziej niz na poczatku ale smaruj! naskorek potrzebuje czsu zeby calkowicie sie zregenerowac.
|
|
|
|||
|
|||
|
wow gold!All wow gold US Server 24.99$/1000G on sell! Cheap wow gold,wow gold,wow gold,Buy Cheapest/Safe/Fast WoW US EU wow gold Power leveling wow gold from the time you wWorld of Warcraft gold ordered!wow power leveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power levelingcheap wow power leveling wow power leveling buy wow power leveling wow power leveling buy power leveling wow power leveling cheap power leveling wow power leveling wow power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling power leveling wow power leveling wow powerleveling wow power leveling buy rolex cheap rolex wow gold wow gold wow gold wow gold
|
|
|
|||
|
|||
|
nie jest to mozliwe zebty po 5dniach tatoo byl zagojony. ale strupki mogly Ci juz odpasc
|
|
|
||||
|
||||
|
To zes sobie poscik odkopal ...
|
|
|
||||
|
||||
|
wolter kotleciarzu :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Mój juz cały zagojony ale w jednym miejscu nie moze w zaden sposób. Moze dlatego, że jest w miesjcu gdize skóra jest czesto zgięta. Może potra to ciut słuzej i juz sie doczekac nie moge, bo tesknie za basenem
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.