![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Mam pytanie robię sobie tatuaż cały rękaw i problem polega na tym iż po zejściu naskórka kolor tatuażu jest niebieski o tatuaż dbam bardzo dobrze smaruje bepanthenem plus zgodnie z zaleceniami nie pije alko.... .... wie może ktoś w czym tkwi problem????
Proszę czytać tematy w których w/w problemy zostały dokładnie opisane a nie zakładać nowe. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 11-29-2011 o 10:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Tak, problem tkwi w cierpliwości i lenistwie. Gdybyś przeszukał forum zamiast zakładać nowy temat, wiedziałbyś że należy poczekać do całkowitego wygojenia.
Twoja skóra się teraz łuszczy więc będzie sprawiać takie wrażenie. Z czasem ściemnieje ale nigdy do tego stopnia co zaraz po zrobieniu. |
|
|
||||
|
||||
|
nawet po okresie półtora miesiąca ma prawo być niebieski? ?
Ostatnio edytowane przez adzik1872@wp.pl : 11-28-2011 o 22:23. |
|
|
||||
|
||||
|
No nie. Wrzuć fotkę to łatwiej będzie coś powiedzieć.
|
|
|
||||
|
||||
|
no spoko wrzucę ale dopiero jutro rano bo teraz w pracy jestem a z tel słaba jakość ..... powiem tyle ze tusz z tego co wiem jest bardzo dobry koleś za drugim razem głębiej bił igły i efekt ten sam wychodzi tatoo robi się niebieski
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.