![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Tak wiec nie wiem czy temat juz byl zakladany czy nie, wiem ze temat o wieku juz byl, ale o tym jak to ma na imie i jak chce zeby do niego pisano na forum to chyba nie bylo. Wiadomo ze czasem ma sie nick taki a nie inny bo ten ktory chcielismy byl zajety.
Wiec proponuje aby kazdy sie przedstawil i napisal jak chce zeby do niego pisano na forum. Bo nie chce mi sie juz sprawdzac nickow jak sie je pisze zeby nie popelnic gafy ;P |
|
|
|||
|
|||
|
Tak wiec bede pierwszy :P
Mam na imie Tomasz i piszczcie do mnie suchy, kazdy tak do mnie mowi ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja z kolei mam inne imię bo Rafałem mnie kiedyś nazwano. Ksywka jak nick a chciałbym żeby mówiono mi Panie Generale, Eminencjo, lub coś w ten deseń
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pamietam taki temat byl ze pisalem o tym chyba
![]() ja mam na imie rafal jesli kogos to interesuje |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
A "Grzesiu" to od "grzesia"? heheh A ja mam tak jak pisze. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
grzesiu, grzechu, taka "ksywa "
szczerze tosie przyzwyczailem dluga historia ![]() iwonka no u ciebie to ciezko nie odgadnac jak masz na imie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bo ja się nie ukrywam za jakimiś "Grzechami"
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jesli ktos zgadnie jak mam na imia stawiam po winiaczu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
po winiaczu co ty zes ohujal?? co najmniej 0,7
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
niech strace ale kola ratunkowe odpadaja
coz za napiecie,co za emocje chyba nie dam rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 11-13-2009 o 07:18. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.