![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
siema
sorka nie wiem czy nie bylo takiego tematu jak cos to skasowac ![]() moze ktos powie ile zarabia koles co dziara pewnie jest roznica miedzy: studio na etacie, wlasne studio, prywatny kolo co dziarga jak to jest bo slyszalem sorka powiem inaczej wiem ze sporo ![]() nie zebym mial cos przeciw niech dobrzy artysci zarabiaja jak najwiecej pozdro ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sporo, sam wiesz ile musiałeś zapłacić za swoje tatuaże.
![]() No właśnie a jak to jest z tatuażystami pracującymi u kogoś? Dostają normalną pensję czy jakiś procent od wykonanych tatuaży? |
|
|
||||
|
||||
|
Pewnie tak koszty sa wieksze to napewno salon lokal trza go utrzymac po 2 w salonie pracuje kilku tatuarzystow mowimy oczywiscie o renomowanych salonach wiadomo kazdy zarabia jakies tam pieniadze o kasie sie nie rozmawia wiadomo idziesz i cie dziaraja nie odpowiada zmieniasz salon jak nie szukasz prywatnego tatuarzyste tez jest takich sporo i czasem lepiej wykonaja robote niz ci co w salonie to robia i mniej zaplacisz przedewszystkim higiena to jest podstawa.
|
|
|
||||
|
||||
|
sluchajcie temat "ile zarabia" troche konkretow wiec koles co go znam zarabia 10tys miesiecznie ma wlasny salon pracuje sam
spoko kasa kasa nie zazdroszcze ani mi to nie przeszkadza poprostu czysta ciekawosc pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Wlasnie pracuje sam ma mase klientow kregoslupa juz pewnie nie ma chyba ze ma maly starz jeden zarobi tysia drugi 1.5 w renomowanym salonie zarobi 2 w zaleznosci jak jest dobry i gdzie dziara sa goscie ktorzy dziaraja i jeszcze kaske maja z konwentow wyjazdy za granice i wieksze pole popisow wiadomo ze poczatkujacym jest ciezko sie wbic w ta branze lecz naprawde artystow jest coraz mniej.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.