![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Przemysław Saleta kiedyś powiedział że mało jest osób z jednym tatuażem a jeszcze mniej z dwoma.Myślicie że ma rację tatuaże uzależniają??
|
|
|
||||
|
||||
|
na swoim przykladzie i klku znajomych to tak jest, jak sie zrobi jeden jest zajawka na nastepny, Ja tez planuje juz swoj drugi tatuaz... ale narazie to odlegle plany :]
|
||||
|
||||
|
W skladzie tuszu jest skladnik co dziala na podobnej zasadzie jak nikotyna
uzaleznia hehe |
|
|
||||
|
||||
|
To prawda. Na mnie ten skladnik tez dziala
Ale nie mam zamiaru przestawac. Jeszcze troche miejsca zostalo![]()
|
||||
|
||||
|
hmm u zależenie z tym się zgodzę. Jeśli ktoś robi to bo czuje taką potrzebę wyraża coś przez dziarę to się zgodzę. Ale coraz więcej osób dziarga się tylko dla tego że jest to modne.
Sorki mnie osobiście dobiją jak widzę małolaty mające dziarę pytam sie dlaczego sobie zrobiła taką a odpowiedz bo brytni ma pytasz sie dalej czy identyfikuję się z tym o czym śpiewa a tu że nie że to jest cool i wtedy jak w kabarecie moralnego niepokoju stwierdzam niczym Bożydar " Że witki mi opadają " ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
//(*o*) //bamboo flooring
|
|
|
||||
|
||||
|
oj,uzaleznia, uzaleznia..ja chce zakryc sobie cale plecki
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jednych tak innych nie.
|
|
|
|||
|
|||
|
oj wciaga wciaga i to konkretnie
ale jak dla mnie to jest jedyny pozytywny nalog no dobra sex jeszcze sie do pozytywow zaliczy![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Nom uzależniają
.... niedawno temu zrobiłem pierwszy tatuaż w swoim życiu i już planuje nad następnym ;d po prostu zakochałem się w tatuażach ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.