![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Hello
Witam wszystkich za tydzień startuję z pierwszym tatuażem ( właściwie dwoma) Planuję niewielki motyw po wewnętrznych stronach rąk w okolicy nadgarstków - decyzja jest przemyślana. Bardzo cieszę się że tu trafiłam i będę mogła pogłębiać swoją wiedzę również poprzez wymianę doświadczeń w tym moich pierwszych. Ostatnio edytowane przez Hatsu : 07-23-2008 o 10:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Witamy
Widze ze bardzo racjonalnie podchodzisz do kwestii wykonania tatuazu. Mam nadzieje ze pochwalisz sie jak bedziesz miala gotowe pracki na skorze ? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
oczywiście nie omieszkam się pochwalić, czyli mam nadzieje ok przyszłej środy lub czwartku, zdjęcia tatuażu poprzedzę inspiracjami i wywodem na temat "dlaczego tak" bo naturalnie nie każdemu musi się spodobać tematyka, liczę że przynajmniej wykonanie będzie godne pochwały
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A co to ma być?
|
|
|
|||
|
|||
|
zaznaczam że w porównaniu z tym co można zobaczyć w galerii to jest lajcik
zrobiłam małą wizualkę na mojej ręce- nie jest to nic skomplikowanego możliwe że w przyszłości rozbuduję ale na początek wystarczy. pierwsze zdjęcie pojedyncza dłoń http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=tattoo_cop y_sized drugie zestawienie dłoni http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?se...27&id=Rysunek1 |
|
|
||||
|
||||
|
Eee tam lajcik, na początek wystarczy i pomimo, ze to jest chyba jeden z popularniejszych ostatnio wzorów, jako całość nawet może być. Gwiazdki nie są, przynajmniej dla mnie tak odpychajace jak niektóre "modne" wzory.
|
|
|
||||
|
||||
|
Delikatny wzorek
YvonneS a zauwarzylas rownierz ze wielu grzebkow nie potrafi nawet zrobic prostej gwiazdy? Niby taki prosty wzor a robi tyle problemu Miejmy nadzieje ze bedziesz to miala idealnie symetryczne ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
myślę że nie każdy kto potrafi tworzyć ciekawe motywy posiada zdolności manualne- chodzi mi o precyzje, dokładność, mam wrażenie że to jest jakby osobna umiejętność, będę pertraktować.. najwyżej zrobi to ktoś inny gdy powiem że bardzo ważna jest w tym wypadku dokładność.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
A to nie jest tak, ze perfekcja wykonania zalezy od miejsca w jakim ma się znajdować tatuaż? Tutaj powinno być ok. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.