![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam.
Mam prośbę. Czy może mi ktoś zrobić wzór napisany gotyckimi literami i przesłać mi go na adres e-mail: bartek.apola@interia.pl? Tekst jaki bym chciał to: KOCHAM CIĘ... MAMO. Z góry dziękuję. |
|
|
||||
|
||||
|
http://www.urbanfonts.com/fonts/gothic-fonts.htm masz dosyc spory wybor w necie prosze bardzo no chyba ze chcesz jakies specjalne efekty albo wkomponowac napis w ta2 ale to juz ci w studiu tez moga zrobic a nawet powinni.tylko zebys w wiezieniu nie skonczyl bo koledzy z celu uciesza sie na taki tattoo.ale co ja tam wiem twoja skora
Duże piersi.... Gorące uda... To musi być KFC!!!:@ Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 03-15-2010 o 16:27. |
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki, ale chciałbym, żeby mi to ktoś dokładnie tak napisał jak poprosiłem i przesłał na maila. Jeszcze raz dzięki.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jestem chyba tak samo leniwy jak ty, zrobilbym ci ale mi sie w chuj nie chce.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dzięki za szczere chęci
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ciezko jest wyrazic sarkazm w slowie pisanym...
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiem o tym
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() proponuje sciagnac jakas gotycka czcionke zainstalowac np. ms office skopiowac plik z czciaka do progeramu i napisac kocham cie mamo ! |
|
|
||||
|
||||
|
Tak bardziej szczegolowo:
Wchodzisz sobie na stronke (jak juz bylo pisane) http://www.dafont.com/ Sciagasz interesujaco cie czcionke i otwierasz w windowsie XP C:\Windows\Fonts i przeciagasz tam ten pliczek. Vista- prawym przyciskiem myszy na pliku z czcionka i instalujesz. Otwierasz Worda albo cos innego i piszesz w czcionce, ktora sciagnales. Mama faktycznie sie zajebiscie ucieszy jak sobie to wydziarasz ![]() A tak wogole to po co marnowac sobie skore na takie cos? Powiedz jej to poprostu. Kiepski pomysl jak dla mnie. Ostatnio edytowane przez Pinhead : 03-15-2010 o 22:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() ale nie nam oceniac |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.