Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 04-23-2008, 12:25
japonczyk japonczyk jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie gojenie sie tatoo

siemka!!kurde juz minal tydzien odkad mam dziarke i troche sie martwie bo schodzi mi naskurek(w sumie wiem ze to normalne)ale dziwnie tyo wyglada...mam wrazenie jakby naskurek odchodzil razem z tuszem...ale tatoo robilem w studio,profesjonalnym sprzetem,wzorek smaruje Alantanem...mam nadzieje ze to tylko takie wrazenie i ze jak sie wygoi bedzie wygladalo tak jak powinnopozdr
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-23-2008, 12:49
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Nie masz sie czym marwic
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-23-2008, 15:01
Nowy

Domyślnie

czyli ze wszystko oki??a moge sie juz normalnie wykapac??i czy moge juz pojsc na trening,bo trenuje kickboxung a tam sporo potu wylewam..??!!czy jeszcze odpuscic??dzieki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-24-2008, 14:35
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Nie widze tego wiec nikt CI nie powie ze 100% wszystko jest dobrze, ale z tego co mowisz to jest norma. Co masz na mysli "normalnie sie wykapac" ?? A z treningiem jeszcze odpusc...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-24-2008, 15:20
Nowy

Domyślnie

no z tym kapaniem to mam na mysli czy moge..juz tak normalnie go moczyc czy jeszcze uwazac??i jeszcze jedno:czy smarowac jeszcze Alantanem czy wystarczy juz balsam od czasu do czasu??dziarka juz ponad tydzien ma...w sumie to ladnie sie goi,nie boli,juzz tak nie swedzi,no i zaczyna dobrze wygladac bo coraz mniej ta skora schodzi wiec chyba wszystko oki?!!zrobie fotke to wrzuce to zerkniecie..dzieki i pozdr
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-24-2008, 15:56
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Az tak uwazac nie musisz :P ale nie zasiedz sie w tej wannie, szybkie kąpiele jeszcz przez jakis czas i mozesz powoli przechodzic na jakies balsamy
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-24-2008, 15:59
Nowy

Domyślnie

no w sumie zawsze biore prysznic..ale teraz troche sie stykuje wiec uwazam...dzis sobie posmarowalem balsamem ale to pierwszy raz,,bi niewiem czy smarowac jeszcze alantanem??
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania