![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam mam nowy tatuaż i mam takie pytanko w domu po posmarowaniu maścią zakładać koszulkę czy dać tatoo oddychać na powietrzu i kolejna sparawa jak się ma tatuaż do imprez czy po 6 dniach od zrobienia można iść z tatoo na impreze gdzie wiadomo będą różne używki ?
|
|
|
|||
|
|||
|
To jest moje zdanie:
Odkrywaj tatuaz jak tylko mozesz, ja zawsze po wytatuowanie w domu staralem sie utrzymywac tatuaz odkryty. Co do imprez, ja jestem na NIE do pelnego wygojenia, pozwalam sobie na piwko lub 2 ale nic wiecej. Po prostu, wychodze z zalozenia ze lepiej poswiecic 2-3 tygodnie bez ciezkiego chlania lub czegos innego a potem sie cieszyc sliczna dziara, ktora bedzie z Toba az do ostatnich dni![]() |
|
|
|||
|
|||
|
No dokładnie masz racje dziś skocze na dwa piwka a imprezę odkładam Pozdro
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ciesze sie ze moglem pomoc.
pozdrawiam. |
|
|
||||
|
||||
|
Post usunięty
Ostatnio edytowane przez Shtojer : 10-22-2008 o 23:39. |
|
|
|||
|
|||
|
A z ciebie pewnie jest grooooooby kozak również pozdrawiam
|
|
|
||||
|
||||
|
Przy "świerzakach" oczywiscie po domciu chodze z odkrytym tatusem jezeli jest to mozliwe, teraz mamy taka pogode ze i tak na zewnatrz bedzie zakryty, ale w przypadku lata rownierz jest zakryty ale luznym ciuszkiem. Biorac na przyklad udo czy lydka to ciasne spodnie odkladam na bok
Grzesiu prosil bym o troche grzecznosci bo zaczne Wam dawac karteczki ktore moga roznie sie skonczyc. Pozatym to byl gruby OT |
|
|
|||
|
|||
|
ja tam nie wiem niektorzy maja problem z tymi imprezami ja to jak mam jakas nowa dziabke to przez 3pierwsze dni zero a potem to juz moge tankowac ile wlezie
ale oczywiscie tego nikomu nie polecam chyba ze na wlasna odpowiedzialnosc![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.