Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03-21-2010, 20:56
maniek019 maniek019 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie glosowanie

nie wiem jakie jest wasze zdanie na ten temat i wy nie wiecie jakie jest moje, ale kazdy glos sie liczy.

http://proca.pl/pokaz/4330/czy_marih...lsce_dozwolona
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-21-2010, 22:38
jeD jeD jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

A niby w czym sie liczy ten glos ??
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-21-2010, 22:42
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

No wiadomo w czym.

I wiadomo jakie jest twoje zdanie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-22-2010, 00:26
jeD jeD jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Dalem ze jestem ZA, ale nie wiem w jaki sposob taka petycja ma cos zmienic. Takich ankiet jest na pęczki. A politycy zrobia i tak po swojemu, badz za co wiecej kasy w lapke dostana :P
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-22-2010, 09:07
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

I bardzo dobrze, że idiotyczne petycje nie mają wpływu na zmiany ale mamy podobno demokrację także każdy ma prawo domagać się rzeczy nawet absurdalnych.
Poza tym jakoś politykom nie zależy na legalizacji narkotyków czy prostytucji i nie chcą aby skarb państwa czerpał z tego zyski.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-22-2010, 15:36
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

ja jestem na NIE
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-22-2010, 23:10
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Gdybyśmy jako społeczeństwo nie popadali w żadne zgubne nałogi i potrafili korzystać z używek z głową to może wówczas bylabym za tym aby legalizować. Tymczasem daleko nam do cywilizacji w sensie kultury picia czy używania. Przeciętny Polak pije dotąd aż padnie i pali tyle, że zamiast kolorów widzi zieleń.
I znowu wrócę do ludzi uzależnionych. Dla wielu z nich nie ma ratunku a i oni nie potrafią poradzić sobie z własnymi nałogami. Przeciętny czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jak ci ludzie żyją i jak nałóg ich systematycznie niszczy. Zaden z was nie chciałby tak skończyć. Z butelką denaturatu schowaną za łóżkiem. Zasikany bo nie da rady wstać i leje pod siebie, śmierdzący i schorowany.
Pamiętam jak kiedyś na osiedlu mieszkał taki miłosnik zioła. Palił dotąd aż zgłupiał. Później zaczął kraść i trafił do zk. Teraz mieszka gdzieś w barakach socjalnych i zbiera złom żeby mieć na wino. Dodam, ze człowiek był bardzo uzdolniony muzycznie i nawet jakiś zespół miał przed laty.
On też nigdy nie uważał, ze robi coś złego, że niszczy samego siebie a dzisiaj nie ma wyjścia bo znalazł się w sytuacji bez wyjścia a drugiej szansy już nie dostanie.
Oczywiscie nie namawiam nikogo do abstynencji ale też jeżeli już coś się robi warto jednak robić to z głową w sposób jak najbardziej kontrolowany i nie dać się wciągnąć w żadne nałogi bo z tego naprawdę ciężko jest wyjść.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-23-2010, 14:06
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Szkoda ze nie ma odpowiedzi "Mi to lotto" hehe
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-23-2010, 17:14
maniek019 maniek019 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Cytat:
Napisał YvonneS Zobacz post
Palił dotąd aż zgłupiał. Później zaczął kraść i trafił do zk. Teraz mieszka gdzieś w barakach socjalnych i zbiera złom żeby mieć na wino.
przyznam ze doczynienia z tymi sprawami mam od 8 lat i przyznam ze na poczatku mialem problemy tzn palilem na okraglo dzien w dzien przez okolo 2 lata i jakos nie zglupialem, pozniej sie uspokoilo ale pale do tej pory i nigdy nie przestane. pale jak jest jak nie ma nie pale i baardzo duzo moich znajomych tez to robi. probowalem wiele razy innyg dragow i jakos mnie do nich nie ciaglo zreszta jak wiekrzosc osob.

dodam jeszcze ze wole sie skopcic jak nawalic alkocholem, glowa nie boli kaca nie ma wstaje sie zesko...
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-23-2010, 20:12
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał maniek019 Zobacz post
przyznam ze doczynienia z tymi sprawami mam od 8 lat i przyznam ze na poczatku mialem problemy tzn palilem na okraglo dzien w dzien przez okolo 2 lata i jakos nie zglupialem, pozniej sie uspokoilo ale pale do tej pory i nigdy nie przestane. pale jak jest jak nie ma nie pale i baardzo duzo moich znajomych tez to robi. probowalem wiele razy innyg dragow i jakos mnie do nich nie ciaglo zreszta jak wiekrzosc osob.

dodam jeszcze ze wole sie skopcic jak nawalic alkocholem, glowa nie boli kaca nie ma wstaje sie zesko...

To ty tak sądzisz, ja natomiast uważam, ze brakuje ci nie tylko rozsądku ale też masz duze braki w wykształceniu. Nie chciałabym tutaj nikogo osądzać ale większość ludzi uzaleznionych to osoby z marginesu lub ludzie którzy się nim stają na własne życzenie.
Prędzej czy później odczujesz skutki nadmiernego palenia trawy, zresztą deklarując się że nigdy nie przestaniesz sam sobie wystawiasz opinię osoby słabej, podatnej na nałogi która nie potrafi normalnie "trzeźwo" patrzeć na świat.
Nadużywanie "wszystkiego" prowadzi do zaburzeń i na pewno nie jest dobre.
Przypalenie sobie czy wypicie % od czasu do czasu jest w porządku bo nie traci się kontroli nad własnym życiem a jedynie poprawia samopoczucie.

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 03-23-2010 o 20:28.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania