Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-24-2012, 22:05
kbk170 kbk170 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie gdzie w Chełmie? salon czy gosc?

Witam mam pytanie. chce zrobic moj pierwszy tatuaz, mam jak narazie dwie opcje do wyboru mam nadzieje ze mi cos doradzicie. A mianowice w chełmie jest salon o nazwie chudini http://www.chudini.pl/ i jest tez typ co robi ponoc lepiej niz w tym salonie, nazywa sie Darek Sobinek http://nk.pl/#profile/20912342?referer=sz_p na nk ma swoja galerie co radzicie? jak na osobe prywatna ma niezly dorobek

Ostatnio edytowane przez kbk170 : 01-24-2012 o 22:08.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2012, 00:20
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

"Typ" nieporównywalnie lepszy. Ciekawe tylko w jakich warunkach wykonuje tatuaże i czy wszystko jest czyste...
Stary 01-25-2012, 00:42
kychu20's Avatar
kychu20 kychu20 jest nieaktywny
Rozmowny!

Miasto: Gdańsk
Domyślnie

ja bym sie nawet nie zastanawiał ;p zawsze możesz go poprosić żeby kupił jednorazowe gryfy, bo możliwe że nie ma autoklawu na chacie
Stary 01-25-2012, 10:23
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

No raczej mało prawdopodobnym jest, że koleś tak dziarający (doświadczenie) rozsiewa zakażenia. Niemniej w warunkach domowych ciężej utrzymać czystość i jednorazówki byłyby wysoce wskazane. Co do jakości wykonania- jak wyżej- niema się co zastanawiać.

Ostatnio edytowane przez PalKory : 01-25-2012 o 10:47.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2012, 14:04
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

To że robi w domu nie świadczy że nie przestrzega szeroko rozumianych zasad BHP.
Z resztą w boksach na konwentach jest niezły bajzel a nikt się do tego nie przypieprza , nie neguje i można tam zrobić tatuaż higienicznie i bezpiecznie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2012, 14:49
cichy81 cichy81 jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Poziom tatuażu jest nieporównywalny - na korzyść tatuatora domowego, ja bym na Twoim miejscu wybrał jego robotę. Oczywiście jeśli dba o higienę przy pracy, ale z takim dorobkiem watpię że jest inaczej
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-25-2012, 16:11
kychu20's Avatar
kychu20 kychu20 jest nieaktywny
Rozmowny!

Miasto: Gdańsk
Domyślnie

w ogóle jestem pod wrażeniem i nie mogę się nadziwić ile jest takich osób o których aż tak nie słychać, a które wykonują tak zajebistą robotę... bodajże dwa lub trzy jego tatuaże są kopią Dmitriego Samohina i naprawdę, nie odstają aż tak poziomem... szacun dla tego pana
Stary 01-26-2012, 00:56
Nowy

Domyślnie

dzieki za odpowiedzi "pomoc" tez bylem bardziej przekonany do jego prac. Znalazlem o nim taka wzmianke http://www.tattooart.pl/uzytkownik/darek-sobinek po zdjeciu wynika ze pracuje w salonie (ma salon)? nie wiem, narazie jestem za granica a w sobote wracam, jest numer do niego wiec w poniedzialek sie czegosdowiem, jeszcze raz dzieki za pomoc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-26-2012, 04:03
Edi_88_88's Avatar
Edi_88_88 Edi_88_88 jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Miasto: Tarnów
Domyślnie

A ja dodam,ze domowa robota nie jest zla..jak czesto tu wypominacie,macie przyklad gosc jest zajebisty moim zdaniem,wiec troche szacunku dla domowych ,bo o BHP to napewno uwazaja......ci powazniejsi nie mowie tu o gosciach co z silniczka i dlugopisu maja sprzet--jedna---struna--ETC.....bo taka mialem pierwszy raz w zyciu
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-26-2012, 07:39
Nowy

Domyślnie

w zasadzie mam jeszcze trzecia opcje w zamosciu, w sumie mam do chelma 100 km a do zamoscia 30 w zamosciu jest tez studio http://www.sthazel.com/ tylko czy warto? w porownaniu do chelma. i nie wiem czy gosc jest w polsce a zalezy mi na tym zeby to zrobic jak najszybciej po powrocie
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania