Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-20-2008, 20:44
seth seth jest nieaktywny
Nowy

Exclamation Górny śląsk prośba o pomoc

Witam wszystkich słuchajcie mam ogromny problem, dylemat...
Chcę zrobić sobie pewien tatuaż (już trzeci) poprzednie dwa robiłem w Sauron w Rudzie Śl. ale w przypadku trzeciego wlasciciel powiedzial mi ze nie zdecyduje sie go robic, bo mu sie on nie podoba i jego zdaniem jest dziwny, a potem ze nie ma wolnego terminu przed wrzesniem, a we wrzesniu wyjezdzam do UK ...
troche dziwnty argument i troche przykre to bo mialem zaufanie do marzana, w kazdym razie bardzo prosze o porady gdzie robią dobrze tatuaze. Sek w tym że ta dziarka którą chce miec posiada wiele szczegołów i musi byc dobrze zrobiona. z góry wielkie dzięki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-21-2008, 21:32
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Jakie szczegolnie miejscowosci Cie interesuja ? Hmm w Sauronie Ci odmuwili ? On zawsze byl dziwny nie przejmoj sie xD
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-21-2008, 23:01
Nowy

Domyślnie

tak odmowili, to dosc przykre bo stwierdzil ze jemu sie wzor nie podoba i nie zrobi, natomiast widzialem juz gorsze wzory, napisy itd. ktore wykonywal, zreszta to chyba subiektywna sprawa klienta. Natomiast wzor ktory sobie wybralem jest dosc trudny do zrobienia i skomplikowany, dlatego bym prosil o najlpepszych , ponadto ten wzor musze troche zmodyfikowac, uproscic go, bylem juz w trzech studiach w katowicach i wlasnie mi to radzili, bo jest trudny do zrobienia radzili by ktos go stworzyl na nowo z uproszczonymi elementami (oni moga to zrobic za 100 zl :/) dlatego prosze o pomoc Nie chce zrezygnowac z niego bo nie robie tatuazu po to by tylko miec tatuaz, ale zeby on w jakis sposob cos znaczyl dla mnei i odzwierciedlal mnie, moje upodobania, sami wiecie...

z gory dzieki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2008, 11:52
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Zeby artysci w studiu wymiekali przy wzorze... ? Przejrzyj forum, gdzies pisalem gdzie wg. mnie sa godni uwagi artysci, przejzyj ich portfolia, skontaktuj sie z nimi. A mozesz wbic ten wzorek tutaj ?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-24-2008, 10:59
Nowy

Domyślnie

jasne, wrzuce go moze do tego wątku , czekam na opinie

http://img90.imageshack.us/my.php?im...gon2xxxwm6.jpg
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-24-2008, 14:27
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Ciekawe A gdzie masz zamiar go wrzucic ? Jezeli chcesz w malych rozmiarach to moze dlatego ich to odepchnelo. Ale calkiem inny sobie wyobrazalem. Dla chcacego nic trudnego, wiec i to jest do wykonania
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-14-2008, 11:16
RoolAnd91 RoolAnd91 jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

a no moze Black Skull w Zabrzu . slyszalem ze to dobre studio i wiele moich znajomych jest zadowolonych .
tu jest link jak cos : http://www.blackskulltattoo.com/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-14-2008, 12:30
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

No jak przegladam ich prace to technicznie ladnie idą, za wyjatkie clowna na drogiej stronie :P Ale odemnie +
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-06-2008, 23:37
HasH HasH jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Gliwice
Domyślnie

Wybaczcie ze wejde w czyjs temat ale co sadzicie o alabamie ?

http://www.alabamatattoo.pl/

prosze o usunecie tego posta, z gory dzieki i przepraszam za klopot

Ostatnio edytowane przez HasH : 08-06-2008 o 23:39.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania