![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam
Szukam osob ciekawie wytatuowanych osob do prywatnego projektu, chodzi oczywiscie o osoby ktore maja cos wiecej niz wzorek gdzies na rece czy lydce, ale spora czesc ciala wytatuowana. Macie szanse na darmowe fajne zdjecia, zainteresowanych prosze o maila z informacja gdzie mieszkaja, i jakas fotke ich wzoru. Probke tego co robie zobaczycie ponizej zwiazane z tatuazem : http://swiatoslaw.photoshelter.com/g...00PeNT6qeRsjM/ portfolio ogolnie : http://swiatoslaw.com/ moj mail to info maupa swiatoslaw.com pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
te z tymi tatuazami fotki to jakies hujowate tak mi sie wydaje
|
|
|
||||
|
||||
|
jakieś mało pomysłowe te foty z tatuażami,takie trochę na siłę robione moim zdaniem
|
|
|
||||
|
||||
|
Panowie, to nie są zdjęcia studyjne.
Wg mnie są całkiem przyzwoite ale te tło, osobiscie wolę mniejszą głębię ostrości przy portretach w plenerze lub ciekawe światło. Zapytam, gdzie te zdjęcia były robione? Za granicą? Bo widzę, że masz sporo innych ciekawych i niezłych fotek. No panowie, paru z was załapałoby się na sesję no i parę pań też. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-29-2012 o 09:51. |
|
|
||||
|
||||
|
zalezy za ile
?? za darmo to se nastolatki na nasza klase pozuja do zdjec ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
yvonne, zdjecia sa spod rzeszowa
|
|
|
||||
|
||||
|
Pytałam dlatego, ze u nas raczej nieczęsto widuje się tego typu tatuaże.
|
|
|
|||
|
|||
|
robi to Karolina z primitivetattoo.pl , specjalizuje sie wlasnie w takim tatuazu, zwlaszcza recznie robionym, bez maszynki
|
|
|
||||
|
||||
|
O proszę, naprawdę fajne robi te tatuaże bo coś takiego maszynką to nie sztuka zrobić ale tradycyjną metodą to już trzeba umieć.
|
|
|
||||
|
||||
|
Zdjęcia jak zdjęcia, może bez fajerwerków ale co tu jeszcze wymyślać? Dziary robią wrażenie, szczególnie podoba mi się ta łapa, gdzie w wypełnieniu widać położone blisko siebie, krzywe kreski. Nie wiem czy reszta też jest tak wypełniana- nie mogę dojrzeć- wydaje mi się, że nie... Niemniej wyglądają godnie, choć sam nie zdecydowałbym się na coś takiego. No może coś małego... Długo trzeba czekać w kolejce to tej pani?
Ps. niektóre fotki są lekko kynofilskie (jest takie słowo?), a może to moje chore skojarzenia...
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.