Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10-24-2007, 08:27
tony2486's Avatar
tony2486 tony2486 jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie Forum Chyba wygasa

Coś złego dzieję się na forum. I na portalu coraz mniej postów coraz mniej się zmienia na portalu. Nuda marazm i nic po za tym.

Miał być głosowanie na temat najbardziej sexi tatuaż Gwiazd ( kobiet ) I najlepiej wyglądający tatuaż np ( faceta) pomysł został zarzucony Do tej pory nic nie zrobiono.

Nie ma już żywych dyskusji nikt nie stara się podłapać tematu i przystosować portalu zrobić coś związane z tematem na forum.

Apel Do ADMINA żeby coś zrobił aby np wyżej indeksować stronę. Na google portal bardzo mocno spadł.
Oraz chciałbym otrzymać info co z tym konkursem. Można też z podanych przez użytkowników zdjęć z fotami tworzyć galerie tematyczne. Np ciekawią mnie dane wzory a na Portalu zebrane w jednym albumie mam mnóstwo wzorów i przykładów.

W końcu portal miał za zadanie ułatwiać łodzią podjęcie decyzji o tatuażu i pomóc w znalezieniu coś dla nich samych.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-24-2007, 10:12
roten's Avatar
roten roten jest nieaktywny
Moderator

Post Nic nie umiera :)

Witam,

Wiec tak na początek, chce powiedzieć, ze nic nie umiera ani nie umrze, w chwili obecnej trwają prace nad nowym wyglądem, układem galerii użytkowników, jak i systemem profili - trochę może to potrwać, do tego nasza strona została na kilka dni wyidexowana z wyszukiwarki google, w chwili obecnej odwiedza nas o 30% mniej osób - potrwa to kilka dni.

Co do aktualizacji serwisu, czekamy na materiały od ludzi, z którymi zaczeliśmy współpracę, oczywiście jeśli są osoby które chcą podjąć współpracę z nami zapraszamy!

Sprawa konkursu wygląda tak, że przyszło zbyt mało zdjęć, które nadają się do publikacji Apel o wysyłanie zdjęć, Przecież na pewno macie fotkę podkreślam z wakacji, a nie z garażu także czekamy do 6 listopada na wasze fotki !!

Na koniec chciałbym oficjalnie zaprosić Pana tony2486 do naszego zespołu – dot. Moderator forum tatuaze.biz - czekamy na odpowiedz

admin (at) tatuaze.biz

Pozdrawia Zespół Tatuaze.biz
Ps.
Z wiadomych przyczyn przyklejam temat.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-24-2007, 10:39
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie forum nie wygasa

tylko są czasami takie sytuacje w zyciu ze nie ma czasu, ja ostatnio miałem remont w domu, byłem w niemczech trochę podziarać ludzi za godziwe euro, i tylu swoich klientów ze nie było czasu na forum ,ale to się zmieni , opiekunowie strony lezeli w szpitalu , ale już jest oki i biorą się ostro do pracy, a co do postów , to ja czasami nie mam ochoty odpisywać na jakieś bzdurne pytania , zadawane po raz 1000 , jak jest jakiś problem zawsze udzielam merytorycznej odpowiedzi jezeli na dany temat takaz wiedze posiadam i tak pozostanie , pozd
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-25-2007, 07:46
tony2486's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

Witam

Cieszę się iż wszystko się rozkręca a nie zagasa.

Co do współpracy to jak najbardziej jestem za. Np dysponuję galerią 500 wzorów tatuaży chętnie bym pomógł w tworzeniu galerii tematycznych. W tworzeniu rankingów itp jednakże nie wiem jakie zadania przypadają moderatorowi.

choć jestem otwarty na wyzwania
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-27-2007, 17:05
tony2486's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

Pytanie

Jak idzie postem w zbieraniu wzorów tatuaży do rankingu. ?? Znanych sposób w kategorii słani --> kobieta, mężczyzna.

Potem możemy sami zrobić konkurs na najbardziej sexowny tatuaż naszych użytkowniczek.

A co sądzicie o zamieszczeniu programu który kiedyś leciał na MTv o tatuażach sławnych ludzi.

Czekam na jakieś zadania zawszę chętnie pomogę w rozwoju Portalu i Forum
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-27-2007, 20:18
roten's Avatar
roten roten jest nieaktywny
Moderator

Smile ok

ok, napisz na admin at tatuaze.biz swoj nr gg wtedy bedziemy mogli porozmwiac. pozdro.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-29-2007, 08:30
tony2486's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

Poszło czekam na odzew.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-22-2008, 20:09
tony2486's Avatar
Rozmowny!

Domyślnie

no proszę temat z dawnych czasów wrócił
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-24-2008, 09:21
tattoo123 tattoo123 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

hmm ja mam galerie wzorow ponad 4 tys :P
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-16-2009, 16:07
klaudynx klaudynx jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Hey :)

Hey
Witajcie Jestem tu nowa i chciałabym sie dowiedziec czy jest możliwośc zrobienia sobie tatuazu 3 letniego w szczecine. Tylko mi niepiszcie ze moge sobie zrobic z Henny, bo mi chodzi o taki ktory bedzie dłuzej Mam 15 lat i juz dłuuugo mysle o tatuazu oznaczajacym po chińsku RODZINA. Gdy skoncze 18 lat chce sobie zrobic taki na stałe. Narazie probuje namowic rodzicow na taki, Pomożecie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania