![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
ja zapomnialam o "swieci z bostonu" .. rewelacyjny film..
|
|
|
||||
|
||||
|
świetny,co powiesz o drugiej części swiętych?
|
|
|
||||
|
||||
|
obie czesci zajebiste..
wczoraj w pracy ogladalam jedynke ... co sie obsmialam to moje .. dwojke znam na pamiec .. Willem Dafoe tak zagral,ze ..no brak mi slow ..jest swietnym aktorem - ale tu zagral mistrz ! oczywiscie Sean Patrick Flanery ,ktory zagral Conner MacManus - oh <3 heheh czy to prawda,ze jest trojka ? ta babeczka z dwojki.. zajebisty sposob mowienia miala.. |
|
|
||||
|
||||
|
nie wiem nic o trójce ale tego że Rocco zginął w jedynce nie mogę dożałować
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja to sie bez bicia przyznam,ze wczoraj ogladalam jedynke po raz pierwszy
w calosci ...i dopiero sie skumalam-dlaczego to robia :0 przez dwojke myslalam,ze to przez ojca ..a tu takiego...ksiadz ![]() extra film .. slap w pysk .. : "co ty kurwa robisz?" - "chcialem sie przytulic" .. "pff jebana ciota" - dafoe z kochankiem w lozku ahhaha plakalam ![]() Roco tez asior ..rozjebal kota ..mokra plama na scianie a ten pyta "nie zyje ?" |
|
|
||||
|
||||
|
no dafoe wymiata w tym filmie
a po tej szczelaninie przed domem jak ten glina mówi "a może to był tylko jeden gościu z sześcioma gnatami?" a ci na niego taki wzrok a on miał jedyny raz rację haha |
|
|
||||
|
||||
|
hahahaah nooo ..
dafoe zwariowal przed tym domem .. znalazl tego palca i od razu jaki ogarniety hahahaha ![]() jeblam .. |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.