![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
żeby nie zaśmiecać innych tematów.
|
|
|
||||
|
||||
|
HE HE i żeby nie denerwować Grzesia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No też a popatrz, ze tutaj jakoś nikt nie pisze, wolą zasmiecać inne wątki.
A wiesz może jak przenosić wydzielone posty bo razem z Owieczką próbowałysmy i nic z tego. |
|
|
||||
|
||||
|
Pandorum było kozackie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
to ja napisze
![]() wczoraj ogladalam "Paranormal Activity" .. wczesniej "Asterixa misja Kleopatra" ..a przed tym wszystkim "Dawno temu w trawie " .. i nie moglam uwierzyc,ze ten film ma juz 13 lat .. pamietam dokladnie jak bylam na tym w kinie .. sadze ze bedzie trzecia czesc Paranormal .. i pewnie bedzie o tym jak one byly male i jak to sie zaczelo.. jak zwykle z reszta ..zazwyczaj trzecia czesc jest poczatkiem ![]() "Limitless", "Source Code", bardzo polecam .. "Transformers 3" mi sie podobalo tez :P .. |
|
|
||||
|
||||
|
Albo coś z klasyki,opędzlowałem w weekend trylogię godfathera po raz xxx tak mnie coś wzięło :P
|
|
|
||||
|
||||
|
No klasyka jakby nie było ale ksiązka wg mnie lepsza.
A pamiętasz Brando z Tramwaju znanego pożadaniem czy Ostatniego Tanga w Paryżu? |
|
|
||||
|
||||
|
książka niezła,planuje sycylijczyka zakupić w końcu,
a co do filmu to ja poprostu kocham marlona brando rest in peace |
|
|
||||
|
||||
|
niestety nie,ale popatrze za tym
|
|
|
||||
|
||||
|
Kurde ksiazki nie czytalam,choc czytac kocham ..
ale fil oczywiscie widzialam po kilka razy kazda czesc ![]() nic dodac nic ujac .. podobnie Czlowiek z blizna .. Tony Montana .. ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.