![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam! wczoraj zrobilem swoj pierwszy tatuaz, i mam takie pytanie: czy to normalne ze gdy po posmarowanym mascia tatuazu przejade patyczkiem do uszu to zostaje na nim farba?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie masz sie czym martwic to masz jeszcze swierze. A po co jezdzisz patyczkiem po tatuazu ?
(to tak z ciekawosci) |
|
|
|||
|
|||
|
też wczoraj robiłem dziarke znaczy przerabiałem stary też mi jeszcze puszcza farbe chyba to normalne bo za pierwszym razem też sie tak działo
|
|
|
|||
|
|||
|
dzieki za odpowiedz,a sprawdzalem tak z ciekawosci bo na reczniku papierowym tez bylo troche farby.
|
|
|
|||
|
|||
|
ja mam też tak za pierwszym razem też tam miałem przez pierwsze dwa dni
|
|
|
|||
|
|||
|
Post usunięty
Ostatnio edytowane przez Shtojer : 08-11-2008 o 18:31. |
|
|
|||
|
|||
|
ja rowniez zauwazylem schodzaca farbe na swoim tatuazu ... zdjąłem po pierwszej nocy folie i zostala farba ( na ciele i foli, spora ilosc ). Długo bedzie sie tak robic, poniewaz boje sie ze tatuaz straci kolor
Prosze o rade |
|
|
||||
|
||||
|
To jest calkiem normalne tatuaz nie straci koloru nie martwcie sie !!!
Resztki tuszu potrafia tak schodzic do 5 dni poczytajcie troche forum a bedziecie wiedziec juz nie raz bylo o tym . Ten tusz co jest pod skora juz tam zostanie :-) I nie jezdzijcie patyczkami do uszu po tatuazach hahaha
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
widze ze sie znalazl na forum chloposzek co bedzie nam pisownie sprawdzal
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.