![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
No i się stało...chirurg mnie pokroił i zszył co za tym idzię mam 20 szwów na klatce piersiowej...żeby nie było mało mego bólu tam właśnie chciałem zrobić kolejną do kolekcji dziarę.
Pytanie mam gdyż z tym problemem osobiścię się nie spotkałem.. Wie ktoś w ilę się zagoi to ( Nie no żartuję lekarzy tu raczej nie szukam..Ktoś może orientuję się czy można dziarać na świeżej bliźnie? Jakieś przykładowe fotki...czy ktoś ma na bliźnie? Albo robił na świeżej? Tylko nie gryźcie (.Ostatnio edytowane przez Patriota : 10-30-2009 o 05:33. |
|
|
||||
|
||||
|
Sadzę, ze raczej nie można, musi się dokładnie zagoić. Poza tym są preparaty zmniejszające blizny i bliznowce które stosuje się po całkowitym wygojeniu.
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 10-30-2009 o 09:25. |
|
|
|||
|
|||
|
na swiezej bliznie to zapomnij, przynajmniej kilka miesiecy zanim ci sie zagoi wszystko, jesli zrobisz na swiezej bliznie jest ryzyko ze przy tatuowaniu rana moze sie otworzyc
|
|
|
||||
|
||||
|
Zmien lepiej miejsce dziaranie na tak swierzej tkance nie jest dobrym pomyslem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze, tak też myślałem ale wolałem się upewnić dzięki wszystkim za pomoc.
|
|
|
||||
|
||||
|
przynajmiej 3 miesiace trzeba odczekac od calkowitego zagojenia tak gdzies czytalem nawet ktos z miami inc tak mowil
![]()
|
|||
|
|||
|
A ja bym zaryzykował i pojechał siedmicalowymi gwoździami przez środek...mmmm sweet suffering. Your sufering will be legendary even in hell
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
conajmniej 6 - 9 miesiecy i dopiero mozesz pomyslec o tatuowaniu po bliznach
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.