![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Pytasz- odpowiadam. Tobie- kobiecie, prawdopodobnie chce się rozkminiać, jakie składniki ma dane smarowidło. Mnie to szczerze pierdoli, ważne, żeby działało, puki co- działa, może tam być nawet azbest... Swoją drogą: myślałem, że spodobają ci się te kosmetyki, tyle piszesz o powierzchowności, dbaniu o nią...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ależ ja nie napisałam, ze mi się nie podobają po prostu powiem tak, używałam wielu kremów w tym z górnej półki za które płaciłam nawet 300 zł i mogę stwierdzić, ze taki krem niczym nie rózni się od tego za 60 zeta jeżeli chodzi o działanie a przepłacanie za kosmetyk który mozna kupić taniej nie jest chyba rozsądne. Być może taki krem za tysiąc, dwa tysiace to już działa, mnie na to nie stac więc nie wypróbuję a do tych nieco droższych się zniechęciłam kompletnie.
Być może kremy do pielęgnacji tatuaży są dobre, mnie wystarcza mój krem do ciała za 20 zł i krem z filtrem jak wychodzę na słońce. |
|
|
||||
|
||||
|
Fair enough. Ale idźmy tym tropem: jeśli coś ma spełniać konkretną funkcję, jest do tego przeznaczone, to jakoś ciężko mi uwierzyć, że niczym nie różni się od podobnych produktów, spełniających z założenia inną funkcję. Wiesz, Range Roverem da się zaorać pole, ale traktorem chyba będzie lepiej...
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
PalKory też się zastanawiam nad tym zestawem i chyba go zakupię. Dzięki za informację o tym że maść przez nie nadaje się przez całą noc. Na noc dobrym rozwiązaniem będzie chyba Alantan ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
I jak dla mnie to alantan ma taką konsystencję że nie ma potrzeby stosowania folii a nawet nie jest to wskazane. Wystarczy co jakiś czas umyć mydłem antybakteryjnym bądź przemyć octeniseptem i znów nasmarować. Zgadzam się, nie ma co przesadzać i najlepiej używać starych sprawdzonych środków. To po alantanie zawsze miałem najcieńsze strupki i najszybciej się goiło. Jedyna rzecz dla której spróbowałbym easytattoo to swędzenie ale to po maści jak zejdą strupy bo wtedy mnie najbardziej swędzi. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Oczywiście wszystko to co sugeruje producent może być prawdą ale też może się okazać, że oprócz ceny i opakowania dany produkt spełnia taką samą funkcję jak jego tańszy odpowiednik, więc po co przepłacać? Range Rover i ciągnik to jednak dwa różne światy, przeznaczone zupełnie do innych celów inaczej niż w przypadku maści gojących, których działanie jest jasno określone. Odnośnie alantanu, to u mnie się to nie sprawdziło i dlatego nie polecam ale inni niech próbują, w końcu jest to produkt mający równiez określone zastosowanie. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 09-17-2011 o 12:26. |
|
|
||||
|
||||
|
A co u Ciebie było nie tak że Ci nie podszedł?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dostałam uczulenia.
|
|
|
||||
|
||||
|
Może jestem naiwny, jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza- dupsko nadal całe. Jak pisałem wyżej: żel do mycia- super sprawa. Krem raczej na dzień, nocą alantan plus maść- u mnie się sprawdziło. Jeśli będziesz czuć się niekomfortowo (zbyt szybkie wysychanie) w pierwszych dniach od zabiegu, wówczas lepiej stosować maść również za dnia, po 2-3 dobach wrócić do kremu. Możesz też całkowicie zrezygnować z kremu i zamówić sam żel- opłaca się...
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.