Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03-07-2009, 15:06
hazara hazara jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie dziwny siniec

Witam,
jakies 2 tyg temu zrobiłam sobie tatuaż, są to dwa ptaki po wewnętrznej stronie ramienia i przedramienia. Praktycznie od razu zrobił mi się dziwny siniec wokół wzoru, jest taki fioletowo-niebieski, nie boli i nie zmienił koloru. Byłam w salonie, ale tatuatorka powiedziała, że pierwszy raz coś takiego widzi. Czy ktoś ma pomysły co to może być?
Dzięki za pomoc!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-07-2009, 16:46
wyso wyso jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Możliwe że ci się rozlał bo siniak po takim czasie powinien zejść wrzuć fotę to będzie łatwiej ocenić co się dzieje z twoim tatuażem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-07-2009, 21:41
Poczatkujacy

Domyślnie

Właśnie starałam się wykluczyć możliwość rozejscia, stąd moja wizyta w studiu, ale brzegi są ostre a siniec wokół dość duży. w tym samym czasie robiłam sobie też tatuaż na stopie i z nim jest wszystko ok, a problem jest tylko po wewnętrznej stronie ręki.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 16:24
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

zdjęcie by sie przydało
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2009, 12:43
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

jeśli masz kontury ostre to na bank masz siniaka ,zejdzie więc się niema co martwić.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2009, 13:20
Poczatkujacy

Domyślnie

zamieszczam zdjecie troche romazane - siniak jest najbardziej widoczny w bialym swietle. Co raz bardziej sie martwie bo ani troche sie nie zmniejszyl ani nie zmienil koloru bede wdzieczna za sugestie i wszelkie opinie

Ostatnio edytowane przez hazara : 04-04-2009 o 23:21.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2009, 16:02
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

No krwiaka masz i tyle.
A to szybko nie zniknie. Nie musisz się martwić.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-10-2009, 07:17
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Stawiam na siniaka spoko zejdzie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-10-2009, 10:10
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Podobne krwiaki występują podczas pobierania krwi w miejscu nakłucia i znikają same po kilku, kilkunastu dniach.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-16-2009, 21:06
Poczatkujacy

Domyślnie

Tak piszę, choć wątek juz dawno wymarł (ale może komuś się przyda). Sińce, które miałam okazały sie sińcami nie być, po ponad 3 tygodniach nie zmieniły ani wielkości ani barwy. dziewczyny z salonu (są na prawdę świetne) super się mną zaopiekowały, zabrały mnie do dermatologa, gdzie okazało się, że to na pewno nie siniec a specyficzne rozlanie tuszu (do konca nie wiem nawet co to było), dostałam lekki peeling kwasowy, który prawdopodobnie mógłby pomóc, ale w ostateczności zdecydowałam się na cover (jestem w trakcie), na moje "rozlewajace się dolegliwości" wystarczyło więcej gliceryny w tuszu i już jest pięknie. Mój przypadek jest pierwszym takim w tym studiu a także u wielu znajomych, tym bardziej może komuś się przyda
Ja jestem zadowolona zwłaszcza ze studia, jest świetne, profesjonalne a dziewczyny, które tam pracują nie zostawiaja ludzi na lodzie.
pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania