![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
W środę kończyłem tatuaż (była to 5ta sesja). Wszystko ok do dzisiaj. Od rana zauważyłem, że tylko na kolorze zrobiło mi się jak by wybrzuszenie: http://imageshack.us/photo/my-images/68/hmmy.jpg/ Nigdy po żadnej sesji czegoś takiego nie miałem. Jest to tylko na kolorze. Reszta tatuażu ładnie się goi. Pytanie: zaczynać panikować? co to może być? czy to normalnie przy gojeniu koloru?Plecy przemywam wodą z mydłem co 3,4h. Później na to idzie maść bepanthen. Folię nakładałem tylko w dniu tatuowania i przez połowę dnia po. Tak to chodzę bez koszulki po domu. pozdrawiam Ostatnio edytowane przez yorororo : 12-24-2011 o 11:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Blizna - jedno miejsce za mocno pociete igla, badz zdrapany strupek. Po wszystkim zostanie ci delikatnie swiecaca pod katem skora. Tatuator spieprzyl - shit happens. Jesli nie mam racji, a to cos zacznie sie rozszerzac - w co watpie - idz do dematologa i/lub postuj zmiany i rob zdjecia.
Poki co - czekaj do pelnego zagojenia i nie oraj sie. pzdr Ostatnio edytowane przez SicBastard : 12-23-2011 o 23:26. |
|
|
||||
|
||||
|
nie podoba mi sie wzor wykonanie oraz to ze bylo to robione na 5 razy jest troche dziwne
![]() szczerze to hujowo to wyglada a co do gojenia to chyba musisz poczekac jeszcze pozdro |
|
|
|||
|
|||
|
no chyba nie myślałeś, że to co wrzuciłem było robione na 5 razy... wrzuciłem tylko ten kawałek co mnie niepokoił. tatuowanie całej reszty pleców trwało 5 sesji
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak dla mnie (zaznaczam, że nie jestem znawcą tematu) też wygląda to jak blizna, ale z drugiej strony: taka blizna tak wcześnie? Wrzuć całe plecy- zwyczajnie- większość ludzi na tym forum lubi oglądać dziary.
![]()
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.