Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-30-2012, 09:37
Kebab Kebab jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Dwa Tatuaże Problem

Witam wszystkich jestem nowy na tej stronie i to mój pierwszy post.

Mam do was pare pytań

1. Chciałbym sobie w najbliższym czasie zrobić tautaż na karku tylko że nie chcem żeby był on bardzo duży tylko jakiś mały najlepiej mały napis. Coś w ten deseń.

2. Co myślicie o takim tatuażu http://www.google.pl/imgres?q=odcisk...1t:429,r:1,s:0 . na tą część ciała http://iv.pl/images/11342767619149727609.jpg
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-30-2012, 10:45
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Na twoim miejscu wzięłabym własnego psa, zanurzyła jego łapkę w nietoksycznej farbie takiej co dzieci w szkole używają i odbiła wzór na kartce. Byłoby oryginalnie. I pamiętaj aby później umyć dokładnie łapę żeby zwierzak nie musiał zlizywać paskudnej farby.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-30-2012, 12:19
PalKory's Avatar
PalKory PalKory jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Ja mam kark w trochę innym miejscu. A łapa wygląda raczej na kocią- kilka takich na karku wygląda zajebiście... U dziewczyn. :P
Stary 01-30-2012, 13:22
cichy81 cichy81 jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Ta cześć ciała, jest dość ryzykowna w naszym kraju jeśli chodzi o tatuowanie i odbiór społeczeństwa. Sadząc z tonu wypowiedzi będzie to twój pierwszy tatuaż więc po co go wbijać od razu na widoku. W wielu zawodach będzie trzeba zakryć go podczas rozmowy kwalifikacyjnej, chyba ze pracujesz w takiej branży, że nikomu to nie będzie przeszkadzać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-31-2012, 15:10
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Miejsce mało wdzięczne, gdyż w zależności od odchylenia kciuka proporcje i symetria wytatuowanej łapy będzie się zmieniać i wiecznie wyglądać jak by było krzywo.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania