![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam chcialbym dokonczyc ten tatuaz mianowicie chcialbym dodac cos fajnego aby bylo wokol niego mam na mysli cala czesc reki i barku po tej stronie gdzie jest skorpion ma ktos jakies pomysly?
|
|
|
||||
|
||||
|
A żeś się napiął do tego zdjęcia
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Oprocz tego niepotrzebnego komentarza masz cos do powiedzenia na temat mojego pytania w tym watku ?
|
|
|
||||
|
||||
|
kurwa mialem to samo napisac ale sie powstrzymalem
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze no jest sensacja napiołem bica no... skończmy juz to pomoz ktos to co ujolem w tym watku!
|
|
|
||||
|
||||
|
Może inne pajęczaki? Proponuję roztocza, dużo roztoczy. :P A tak poważnie to wymyśl co chcesz, poszperaj po necie i idź do studia, tam jakoś sensownie połączą ci motywy i gotowe. Nie dziw się, że ludzie zwracają uwagę na takie pierdoły zamiast odpowiadać: 1. pytanie jest głupie i wałkowane na forum od lat- wystarczy poczytać, 2. śmiesznie to wygląda.
|
||||
|
||||
|
Czy uważasz że jest co napinać bo ja jakoś nie widzę.
Cytat:
Zgadzam się, najlepiej iść do studia, może coś podpowiedzą. |
|
|
|||
|
|||
|
A ja od siebie poleciłbym ( z racji tego że motyw jest centralnie i symetrycznie umiejscowiony) ująć go w nieregularny owal , rozpadlin i skamieniałości ( trochę coś w stylu Pavla Angela) dodając kolorowego tła wewnątrz tejże rozpadliny typu od dark magenta poprzez czerwień , tiger orange aż do jakiegoś tam papirusa., Wokół rozpadliny lekkie pęknięcia. Wszystko mogłoby być utrzymane w klimacie pustyni i skamieniałości itp. Skorpion w to wszystko fajnie pasuje. Ma to moim zdaniem sens.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ej...ale się napiąłeś do tego zdjęcia...
Ja bym wstawił motylka. |
|
|
|||
|
|||
|
A tak apropo to cos jest wkoncu 39 na bicu :P
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.