![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
spodobal mi sie ten watek
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A co, też masz zamiar skorzystać z depilacji laserowej?
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 06-22-2009 o 17:31. |
|
|
|||
|
|||
|
hehehe no zastanawialem sie wlasnie bo az sie potykam czasami heeh
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To się nie zastanawiaj tylko rób.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
YvonneS - owszem, zrozumiałam :]
|
|
|
|||
|
|||
|
A ja mam pytanie dt. tego, po jakim czasie od zrobienia tatuażu, a raczej jego wygojenia można wykonać depilację ? Bo nie wyobrażam sobie, że przez jakiś dłuuuższy okres czasu, mając tatuaż na łydce, nie miałabym pozbyć się owłosienia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Aż się wstępnie wygoi, tzn. jak odpadną strupki lub zejdzie naskórek.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja mam tatuaż na plecach dość sporawy 1/3 całych pleców (chociaż dla niektórych może być to mały tatuaż
) Ma on już dobre 6 lat. Kiedy był robiony moje owłosienie nie było jeszcze tak zaawansowane jak... teraz.Troche jest to uciążliwe golenie się 2x/m-c. Pomyślałem sobie że może usunąć sobie to owłosienie - nie wygląda to zbyt estetycznie jak się... zapuszczę ![]() Na początku pomyślałem o wosku... ale dziewczyna powiedziała że to nie będzie na stałe. Potem pomyślałem o laserze... ale chyba będzie to miało wspływ na tatuaż. Prawda to czy fałsz? Kto się zabawi w pogromce mitu ![]() Jeśli prawda to chyba obie odpuszczę i pozostanie jedynie maszynka co najmniej 2x/m-c ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Prawdopodobnie będzie miało wpływ raczej negatywny. Na twoim miejscu zamiast używać maszynki postawiłabym na wosk, zabieg bolesny ale skuteczniejszy niż i na dłużej, ew. możesz stosować też depilator.
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 07-31-2010 o 10:23. |
|
|
|||
|
|||
|
Uzywam depilatore do golenia nog, wlasnie zrobila sobie tatuaz na stopie i kawalku lydki. Ma problem z wrastajacymi wloskami, czy to moze byc problem? Czy powinnam omijac tatuaz przy depilacji?
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.