![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Na początek chciałabym się przywitać, to mój pierwszy post
![]() Pierwszy tatuaż zrobiłam rok temu i, jak było do przewidzenia, planuję już następne Chciałabym zapytać "mądrzejszych" o kwestię depilacji - planuję narysować coś na wzgórku łonowym - używam depilatora, czy regularne (no i z racji specyfiki tego urządzenia niedelikatne) wyrywanie włosków nie zniszczy tatuażu? Poza tym, za jakiś czas planuję depilację laserową, m.in. w tym miejscu - czy ona może naruszyć tatuaż? Może lepiej najpierw zaoszczędzić na laser, a potem dołożyć ozdobę? Z góry dzięki ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Stanowczo najpierw laser a potem tatuaż podobnym laserem usuwa się tatuaże.
|
|
|
|||
|
|||
|
depilator???tam??? no to pewnie ta2 cie wogule nie bolal co.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
W tamtym miejscu depilacja jest jak tatuowanie
![]()
|
||||
|
||||
|
dzięki za odpowiedź, rzeczywiście, trochę bez przemyślenia zapytałam - stanowczo najpierw laser. Co do depilatora.. hm, no "tam" boli mnie mniej niż w innych miejscach, zakładając, że owo "tam" to właśnie wzgórek, jadę depilatorem do granicy bólu :P jestem twardzielką
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Tutaj każdy jest twardzielem.
![]() Zdecydowanie najpierw laserowe usuwanie owłosienia a później tatuaż. Cena zabiegu też jest niezła 400- 600 zł. |
|
|
||||
|
||||
|
Wieeem, a ja i tak tylko się przechwalałam, wcale nie jestem taka twarda
![]() cena za laser spora, ale komfort - bezcenny. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No wiesz, zależy co usuwają, jeżeli całość owłosienia to bezcenny a jeżeli tylko część to tak sobie.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
stanowczo wersja "bezcenny"
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie wiem czy zrozumiałaś, chodzi mi o całość
, przyznam, ze kiedyś myślałam o tym i jeżeli okazałoby się, ze jednak wszystko to sama bym się zdecydowała, ze względow estetycznych. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.