Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05-29-2009, 14:52
gangbang gangbang jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

dla mnie moje taty oznaczaja tylko wielka milosc do tej sztuki i chold dla artyzmu .ofkorz ma sie ta zajawke na wzbudzanie podziwu u innych ale to wlasnie jeden z przejawow oddawania tego choldu.malo jest dla mnie rzeczy tak milych i podniecajacych(w sferze artystycznej heheh)jak kawal dobrej roboty na skurze.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-30-2009, 13:02
girlaen girlaen jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie znaczenie tatuaży

Witam wszystkich forumowiczów!

Piszę pracę licencjacką na temat tatuażu i piercingu. Potrzebuję ludzi chętnych do wywiadu. Prowadzę badania jakościowe, potrzebne do licencjatu. Będę bardzo wdzięczna za wypowiedzi i kontakt (szczególnie interesują mnie ludzie dla których tatuaże mają jakieś większe znaczenie, a nie są jedynie rysunkiem na ciele). Chętnych do rozmowy zapraszam na gg: 2868689. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe materiały i może się podzielić to poproszę o maila: michalik.ewa@gmail.com

Będę wdzięczna za każdą pomoc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2009, 21:19
Aramill Aramill jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Czarna Białostocka
Domyślnie

@Girlaen najlepiej jakbyś stworzyła jakąś konkretną ankietę, to znacznie powiększy ilość osób chętnych, żeby poświęcić Ci czas (m.in. o mnie )

A wracając do tematu: Dla mnie tatuaż jest związany z paroma postanowieniami, a dodatkowo jest spełnieniem 5 letniego uczucia pustki na przedramieniu. Oprócz tego, jeszcze długo będzie mi przypominał o tym, że jednak mogę sporo wytrzymać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-12-2009, 15:35
babajaga82 babajaga82 jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

a ja zrobilam poki co dwa- jeden z okazji zdania matury a drugi zaraz po obronie licencjata,nawet nie odebralam dyplomu tylko polecialam do salonu ...i nie sa to wytatuowane ksiazki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2009, 14:11
Edi_88_88's Avatar
Edi_88_88 Edi_88_88 jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Miasto: Tarnów
Domyślnie

Ja lubie Polski...nie rozumiem tej fascynacji ..np.carow ktorzy lud mordowali najrozniejszymi torturami...nie chce mi sie gadac...chory narod.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania