![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
dla mnie moje taty oznaczaja tylko wielka milosc do tej sztuki i chold dla artyzmu .ofkorz ma sie ta zajawke na wzbudzanie podziwu u innych ale to wlasnie jeden z przejawow oddawania tego choldu.malo jest dla mnie rzeczy tak milych i podniecajacych(w sferze artystycznej heheh)jak kawal dobrej roboty na skurze.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich forumowiczów!
Piszę pracę licencjacką na temat tatuażu i piercingu. Potrzebuję ludzi chętnych do wywiadu. Prowadzę badania jakościowe, potrzebne do licencjatu. Będę bardzo wdzięczna za wypowiedzi i kontakt (szczególnie interesują mnie ludzie dla których tatuaże mają jakieś większe znaczenie, a nie są jedynie rysunkiem na ciele). Chętnych do rozmowy zapraszam na gg: 2868689. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe materiały i może się podzielić to poproszę o maila: michalik.ewa@gmail.com Będę wdzięczna za każdą pomoc ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
@Girlaen najlepiej jakbyś stworzyła jakąś konkretną ankietę, to znacznie powiększy ilość osób chętnych, żeby poświęcić Ci czas (m.in. o mnie
)A wracając do tematu: Dla mnie tatuaż jest związany z paroma postanowieniami, a dodatkowo jest spełnieniem 5 letniego uczucia pustki na przedramieniu. Oprócz tego, jeszcze długo będzie mi przypominał o tym, że jednak mogę sporo wytrzymać. |
|
|
|||
|
|||
|
a ja zrobilam poki co dwa- jeden z okazji zdania matury a drugi zaraz po obronie licencjata,nawet nie odebralam dyplomu tylko polecialam do salonu
...i nie sa to wytatuowane ksiazki![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja lubie Polski...nie rozumiem tej fascynacji ..np.carow ktorzy lud mordowali najrozniejszymi torturami...nie chce mi sie gadac...chory narod.
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.