![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Moje tatuaże które mam do tej pory zrobione dla mnie coś znaczą przed każdym następnym sobie wymyślałem temat nie tak jak inni pierwszy lepszy he jedną rękę ma zrobiną w kolorze bo mam na ramieniu anioła(dobro) więc chciałem żeby było spokojnie he na prawej mam Diabła(zło) więc w projekcie niezdradzę jak zrobię to będę foty hehe. Piszcie coś o swoich tatuażach co oznaczają dla was.Pozdrówki.Emano
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
dla mnie kazdy z moich tatuazy cos znaczy , to jest historia mojego zycia, mam 30 lat a a pierwszy tatuaz zrobiłem jak miałm lat 16 wiec mineło już 14 lat mojego dziarania się , z kazdym tatuazem wiaze się jakas historia , kryje się za nim jakiś człowiek który go wykonywał, jakies przyjaznie które dzieki tym dziarą powstały i trwają do teraz, na brzuchu mam 3 czaszki i szarfe z napisem TRUE TILL DEATH - ten tatuaz duzo dla mnie znaczy , mówi o tym jaki jestem , czyli prawdziwy do śmierci , w planach mam wydziaranie sobie mojego kochanego syna czyli 8 letniego amstaffa ATOMA, to bedzie portret ze zdjecia, a w przyszłosci w zwiazku z tym ze zostanę niedługo ojcem chce sobie zrobić serce kolorowe na szyji z imieniem mojego maleństwa , to tyle narazie
|
|
|
|||
|
|||
|
siema,
Ja jestem dopiero raczkujący, ale tatuaż od dziecka mi sie podobał, gdy powiedzialem kiedys matce ze zrobie sobie tatuaż, powiedziala ze wygoni mnie z domu , a tak poważnie, robie tatuaż po to aby miec cos na skorze byc innym w tej szarej rzeczywistosci, nie koniecznie musi cos oznaczac poprostu musze go czuc, ze mam i mi sie podoba i idzie przez zycie ze mna na mojej skorze!to tyle pozdro dla wszystkich posiadajacych dziary |
|
|
||||
|
||||
|
mój "pięknie jak cholera wykonany tatuaż" jest symbolem Rosji
tak, bardzo lubie ten kraj i chętnie go odwiedzę w przyszłości. Kwiatek który noszę, przypomina te kwiatki, które rysowane są na tych drewnianych babuszkach o takich tutaj -> ![]()
|
||||
|
||||
|
opisie to jest vładek putin? hehhee
napisz za co tak kochasz ten kraj? |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
calkiem orginalny tatuaż :> za co tak lubisz ten kraj ? Wiekszosc polakow nie robi tego kraju jak i innych lol ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie, to nie o tego Vladka chodzi :]
wiekszość ludzi tego kraju nie lubi, wiem - jest tam syf, korupcja, niczego bez układów nie da sie załatwić, i komuną śmierdzi na odległość. Kraj ten lubie za to, że jednak mimo takiego syfu ludzie tam żyją, nie zrzędzą tak jak Polacy - jak to oni mają źle... Mam sporo znajomych w Rosji i to są bardzo ciekawe, intelignetne i miłe osoby. Uwielbiam język rosyjski - jest piękny. Kolejny punkt za który lubię ten kraj -to siatkówka (sam sport uwielbiam i grać i oglądać), zarówno kobiety jak i mężczyźni grają rewelacyjnie - mają zupełnie inny styl gry niż np. Brazylia czy Włochy i ten styl lubię najbardziej ![]() no, chyba wystarczy, nie?
|
||||
|
||||
|
moj zanczy bardzo duzo,to sa etapy mojego zycia i pewne historie ktore chce utrwalic i miec zawsze przy sobie...juz planuje nastepny!!!tatuaze wcale nie bola to mit!!!mi sie podoba i lubie to
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ema
Uważaj, bo jak sie wkrecisz to cie mama nie pozna hahha ;> tatuaze wciagaja bardzo. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Stone to jest jak narkotyk...myslalam ze bede juz spelniona ale nic z tego i zaczynam sie rozgladac...a moze jestem chora...poydrawiam
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.