Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-31-2007, 13:55
zolaozs's Avatar
zolaozs zolaozs jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie Czy wasze tatuaże coś dla was znaczą czy są tylko na pokaz

Moje tatuaże które mam do tej pory zrobione dla mnie coś znaczą przed każdym następnym sobie wymyślałem temat nie tak jak inni pierwszy lepszy he jedną rękę ma zrobiną w kolorze bo mam na ramieniu anioła(dobro) więc chciałem żeby było spokojnie he na prawej mam Diabła(zło) więc w projekcie niezdradzę jak zrobię to będę foty hehe. Piszcie coś o swoich tatuażach co oznaczają dla was.Pozdrówki.Emano
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2007, 15:22
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie True Till Death

dla mnie kazdy z moich tatuazy cos znaczy , to jest historia mojego zycia, mam 30 lat a a pierwszy tatuaz zrobiłem jak miałm lat 16 wiec mineło już 14 lat mojego dziarania się , z kazdym tatuazem wiaze się jakas historia , kryje się za nim jakiś człowiek który go wykonywał, jakies przyjaznie które dzieki tym dziarą powstały i trwają do teraz, na brzuchu mam 3 czaszki i szarfe z napisem TRUE TILL DEATH - ten tatuaz duzo dla mnie znaczy , mówi o tym jaki jestem , czyli prawdziwy do śmierci , w planach mam wydziaranie sobie mojego kochanego syna czyli 8 letniego amstaffa ATOMA, to bedzie portret ze zdjecia, a w przyszłosci w zwiazku z tym ze zostanę niedługo ojcem chce sobie zrobić serce kolorowe na szyji z imieniem mojego maleństwa , to tyle narazie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-31-2007, 17:04
stefan stefan jest nieaktywny
Nowy

Thumbs up Znaczenie tatuazy

siema,

Ja jestem dopiero raczkujący, ale tatuaż od dziecka mi sie podobał, gdy powiedzialem kiedys matce ze zrobie sobie tatuaż, powiedziala ze wygoni mnie z domu , a tak poważnie, robie tatuaż po to aby miec cos na skorze byc innym w tej szarej rzeczywistosci, nie koniecznie musi cos oznaczac poprostu musze go czuc, ze mam i mi sie podoba i idzie przez zycie ze mna na mojej skorze!

to tyle

pozdro dla wszystkich posiadajacych dziary
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-09-2007, 15:53
Tika's Avatar
Tika Tika jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Poznań
Domyślnie

mój "pięknie jak cholera wykonany tatuaż" jest symbolem Rosji tak, bardzo lubie ten kraj i chętnie go odwiedzę w przyszłości. Kwiatek który noszę, przypomina te kwiatki, które rysowane są na tych drewnianych babuszkach o takich tutaj ->

Stary 08-13-2007, 11:07
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie czy vlad w twoim

opisie to jest vładek putin? hehhee
napisz za co tak kochasz ten kraj?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2007, 20:41
roten's Avatar
roten roten jest nieaktywny
Moderator

Domyślnie orginalnie

witam,

calkiem orginalny tatuaż :> za co tak lubisz ten kraj ? Wiekszosc polakow nie robi tego kraju jak i innych lol
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-16-2007, 01:25
Tika's Avatar
Tika Tika jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Poznań
Domyślnie

nie, to nie o tego Vladka chodzi :]
wiekszość ludzi tego kraju nie lubi, wiem - jest tam syf, korupcja, niczego bez układów nie da sie załatwić, i komuną śmierdzi na odległość.
Kraj ten lubie za to, że jednak mimo takiego syfu ludzie tam żyją, nie zrzędzą tak jak Polacy - jak to oni mają źle... Mam sporo znajomych w Rosji i to są bardzo ciekawe, intelignetne i miłe osoby. Uwielbiam język rosyjski - jest piękny. Kolejny punkt za który lubię ten kraj -to siatkówka (sam sport uwielbiam i grać i oglądać), zarówno kobiety jak i mężczyźni grają rewelacyjnie - mają zupełnie inny styl gry niż np. Brazylia czy Włochy i ten styl lubię najbardziej
no, chyba wystarczy, nie?
Stary 08-24-2007, 10:35
dijas's Avatar
dijas dijas jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie dla mnie...

moj zanczy bardzo duzo,to sa etapy mojego zycia i pewne historie ktore chce utrwalic i miec zawsze przy sobie...juz planuje nastepny!!!tatuaze wcale nie bola to mit!!!mi sie podoba i lubie to
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-24-2007, 10:40
Stone's Avatar
Stone Stone jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie uwaga:)

Ema

Uważaj, bo jak sie wkrecisz to cie mama nie pozna hahha ;> tatuaze wciagaja bardzo.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-26-2007, 12:37
dijas's Avatar
dijas dijas jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Stone to jest jak narkotyk...myslalam ze bede juz spelniona ale nic z tego i zaczynam sie rozgladac...a moze jestem chora...poydrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania