![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej, mam do Was ogromną prośbe - wypełnicie ankietke?
robie małe badanie dotyczące tego, jak przedstawia sie tatuaz w percepcji posiadaczy ![]() obiecuje zamiescic wyniki, tylko pomoooożcie z góry wielkie dzięki http://www.ankietka.pl/ankieta/41083...osiadaczy.html |
|
|
||||
|
||||
|
Troszke zle skonstruowana ta ankieta. Jak ja mam ja wypelnic jezeli w jednym przypadku odpowiadam w ten sposob ze wyklucza to nastepne pytanie i zreszta jestem proszony o jego pominiecie a na koncu mi wyskakuje ze nie odpowiedzialem na pytanie? Juz calkiem czas zmarnowalem
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jakiś czas temu wypełniałam identyczną pytanie co do pytania ankietę na tym forum.........
|
||||
|
||||
|
co za beznadziejna ankieta chyba w zyciu gorszej nie widzialem jak idiota ja wymyslil za komuny co tylko kryminaly nosili tatuaze
|
||||
|
||||
|
Wypełniłam, a co tam i tak nudze sie w robocie
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Troszke zle skonstruowana ta ankieta. Jak ja mam ja wypelnic jezeli w jednym przypadku odpowiadam w ten sposob ze wyklucza to nastepne pytanie i zreszta jestem proszony o jego pominiecie a na koncu mi wyskakuje ze nie odpowiedzialem na pytanie? Juz calkiem czas zmarnowalem.co za beznadziejna ankieta chyba w zyciu gorszej nie widzialem jak idiota ja wymyslil za komuny co tylko kryminaly nosili tatuaze.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.