Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-12-2007, 16:31
zolaozs's Avatar
zolaozs zolaozs jest nieaktywny
Poczatkujacy

Post Czy tatuaże sprawiały wam problemy ze zdobyciem dobrej pracy???

Bo moim zdaniem to jest osobista sprawa tatuaże i niepowinno mieć to wpływu na pracę ale tak już jest w naszym kraju stereotyp.Elo
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-12-2007, 16:39
POLL POLL jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie strata pracy

witam wiele razy mialem problemy to bylo dawno teraz sie zmienilo hoc dalej pracuje na zachodzie tam nie patrza jak wygl. tylko co umiesz
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2007, 10:56
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie 10 Lat Temu

Jak Zrobiłęm Sobie Pierwszy Tatuaz Na Przedramienu To Był Szok U Mnie W Miescie , Teraz Już Jest Oki, Gonimy Zachód U Mnie W Miescie Już Jest Troche Rekawków Porobionych I Ludzie Przywykli Do Dziar A Na Basenie W Lecie Dopiero Widac Jak Tatuaz Jest Modny, Ale W Mniejszychmiastach Nadal Jest Lipa, Moja Zona Ma Gabinet Weterynaryjny W Małym Miescia Do Jak Idziemy Ulicam To Wiesniaki Na Lampy Wchodza Jak Się Na Nas Zapatrza I Sa W Szoku Jak Ich Pani Doktor Jest Podziargana Heheh
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-13-2007, 20:38
roten's Avatar
roten roten jest nieaktywny
Moderator

Domyślnie Tatuaz a praca

witam,

Tatuaz na przedramieniu mam od ponad 10lat na poczatku to byl szok tylko gity cos takiego mieli haha ludzie dziwnie sie patrzyli oczywiscie bojac sie spojzec w oczy hahha nie wiem co wtedy mysleli, ale nieraz brano mnie za gitowca teraz jest oki, ale w miejscu, w ktorym teraz mieszkam mowia na mnie malowany hihi ogolnie nie ma problemow z praca, jak mam jakies spotkanie biznesowe to tylko na takie zakladam koszule z dlugim rekawem i jest oki. raz nie zalozylem i bylo niesmacznie i nic nie zalatwilem hi hi hi, nadzieja w tym ,ze mentalnosc ludzi sie zmieni. A i tak duzo sie zmienilo przez 10 lat w polsce oby tolerancja byla wieksza...

ps sorry za literowki... szybko pisalem posta
pozdro

Ostatnio edytowane przez roten : 08-18-2007 o 15:32.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-23-2007, 10:43
korcia18 korcia18 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie tatuaz a praca zwiazana z prawem

czy fakt ze mam tatuaz na łydce moze jakos wplynac na podjecie pracy w charakterze prawnika itd. ? jest to jakos kontrolowane?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-25-2007, 00:19
zolaozs's Avatar
zolaozs zolaozs jest nieaktywny
Poczatkujacy

Smile Sądzę że nie

Wydaje Mi się że nie przecież nikt nie będzie zaglądał pod spodnie czy mamy tatuaż, zresztą nie powinno się zwracać uwagi na to co mamy bo to nasza osobista sprawa.Powinna się liczyć wiedza i doświadczenie w danym kierunku. Pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-25-2007, 13:03
Nowy

Domyślnie dzieki

dzieki za odpowiedź, ale... dobrze wiesz ze to tylko słowa...a rzeczywistosc jest inna ;/ dlatego sie obawiam... nie wiem kto by wiedzial jak to wyglada nie w teorii ale w praktyce..macie jakies pomysły?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-25-2007, 14:00
pavlo's Avatar
pavlo pavlo jest nieaktywny
Nowy

Smile tatuaz a praca

witam,

nie wiem co ma piernik do wiatraka? jesli masz tatuaz ktorego nie widac w twojej pracy na codzien wiec w czym problelm ? az dziw bierze ze osoba z twoim statusem zadaje tego typu pytanie, jedyna kontrola jaka jest to blokada w twojej glowie. przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac pytanie jest conajmniej smieszne, zeby nie mowic zenujace.

a najlepiej sobie nie rob tatuazu poniewaz jak ktos kiedys dobrze tutaj napisal, ze tatuaz nie jest dla wszystkich!

Ps.

Znalem kilka osob, ktore zrobily sobie tatuaz a pozniej szly do pracy (mundurowej) gdzie nikt sie do nich nie czepial o to, ale jednak usunely - co za paradox

pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-25-2007, 17:57
Nowy

Domyślnie odpowiedź

tatuaz juz mam i nie żałuje. gdybym nie była pewna to bym go nie robiła! pytam tutaj na forum zeby poznac rozne opinie, bo wiekszosc osob przychyla sie do stwierdzenia ze tatuaz stanowi problem (zwlaszcza dla ludzi chcacych pracowac w charakterze prawnika w kancelarii czy urzedzie)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-25-2007, 18:16
Siwy's Avatar
Siwy Siwy jest nieaktywny
Bywalec

Smile

witam

wszystko zalezy od tego w jakiej kancelarii bedziesz pracowac tzn od twojego szefa.

i to tyle. rozumiem ze jako prawnik chcesz chodzic w krotki spodnicach gdzie tatuaz bedzie widac. - bo tylko w tedy ktos moglby miec problem. ogolnie tatuaz to nie problem w takim miejscu jak u ciebie.

pozdro.

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania