Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-10-2008, 13:00
lil_cat's Avatar
lil_cat lil_cat jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

zdarza się, że nie ma czasu by wchodzić codziennie i pisać. niektórzy się uczą do matury:P

a dziecku z pewnością pozwolę. nie chcę by ukrywało to przede mną jak ja przed swoją mamą
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-10-2008, 14:51
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Gdybym miała dzieci z pewnością pozwoliłabym na tatuaże i w ogóle rózne eksperymenty, jednak nie mam i nie planuję wcale.
Uważam, ze zakazywanie przynosi odwrotny skutek, z tym wyjątkiem, że można zabraniać czy szybciej wyperswadować wówczas kiedy dzieciak jest na tyle młody i głupi, ze nie wie co robi.
Inaczej się myśli w wieku lat piętnastu a inaczej kilka lat później.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-10-2008, 23:20
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

a moja córa moja nie chce tatuazu , twierdzi że to obciach i problem mam z główki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-07-2009, 12:03
natalia4130 natalia4130 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Ja swojemu dziecku pozwole, na pewno... Jeszcze tylko kwestia tego co będzoe chciał wytatuować..
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2009, 00:41
dropsikk dropsikk jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

ja pierdziele stary wspolczuje ci corka co mowi ze tatuaze to obciach kurde ja to bym sie chyba wybielac zaczal
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2009, 15:19
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

widzisz ja się jej nie dziwię bo to ona tłumaczyła zawsze swoim znajomym czemu tatuś jest taki obdziarany,i jak długo siedział lub czy należy do mafi bo i takie wiadomości przynosiła z podwórka.A dzieciaki to wiesz jakie są.Teraz to dorosła panna wie co i jak jest z tymi tatuażami,ale sama zrobić by nie chciała .
I to najbardziej u niej cenię że ma swoje zdanie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-08-2009, 19:29
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Tu akurat reakcja jest prawidłowa, dziewczynie źle kojarzą się tatuaże inaczej prawdopodobnie chodziłaby z tobą do salonu po nowe obrazki.
Swoją drogą to rzeczywiście czasami brakuje tolerancji dla odmienności ale, co da się zauważyć, jedne rzeczy akceptuje się bardziej inne mniej.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-09-2009, 02:56
Rozmowny!

Domyślnie

no ale zobaczcie np mam wojka co swoje odsiedzial i to nie malo a jego syn teraz chce sobie zrobic tatuaz mimo ze nie poszedl w slady ojca pracuje legalnie porzadny chlopaczek i jakos mu sie zle nie kojarza te tatuaze...chyba ze u dziewczyn jest jakos inaczej
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-09-2009, 11:25
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

A może mu dzieci nie dokuczały w szkole, ze ma ojca który przebywał w ZK i teraz w dorosłym zyciu nie stanowi to dla niego aż tak dużego problemu?
Wszystko zalezy od człowieka, są ludzie którzy po prostu lepiej znoszą krytykę, niektórym przychodzi to znacznie trudniej.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2009, 01:25
Rozmowny!

Domyślnie

nie wiem kto mial by mu dokuczac on nigdy sobie w kasze nie dawal dmuchac nie byl zaczepny ale dokuczac sobie nie pozwalal wiec to pewnie dla tego
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania