![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
zdarza się, że nie ma czasu by wchodzić codziennie i pisać. niektórzy się uczą do matury:P
a dziecku z pewnością pozwolę. nie chcę by ukrywało to przede mną jak ja przed swoją mamą ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Gdybym miała dzieci z pewnością pozwoliłabym na tatuaże i w ogóle rózne eksperymenty, jednak nie mam i nie planuję wcale.
Uważam, ze zakazywanie przynosi odwrotny skutek, z tym wyjątkiem, że można zabraniać czy szybciej wyperswadować wówczas kiedy dzieciak jest na tyle młody i głupi, ze nie wie co robi. Inaczej się myśli w wieku lat piętnastu a inaczej kilka lat później. |
|
|
||||
|
||||
|
a moja córa moja nie chce tatuazu , twierdzi że to obciach i problem mam z główki
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja swojemu dziecku pozwole, na pewno... Jeszcze tylko kwestia tego co będzoe chciał wytatuować..
|
|
|
|||
|
|||
|
ja pierdziele stary wspolczuje ci corka co mowi ze tatuaze to obciach kurde ja to bym sie chyba wybielac zaczal
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
widzisz ja się jej nie dziwię bo to ona tłumaczyła zawsze swoim znajomym czemu tatuś jest taki obdziarany,i jak długo siedział lub czy należy do mafi bo i takie wiadomości przynosiła z podwórka.A dzieciaki to wiesz jakie są.Teraz to dorosła panna wie co i jak jest z tymi tatuażami,ale sama zrobić by nie chciała .
I to najbardziej u niej cenię że ma swoje zdanie. |
|
|
||||
|
||||
|
Tu akurat reakcja jest prawidłowa, dziewczynie źle kojarzą się tatuaże inaczej prawdopodobnie chodziłaby z tobą do salonu po nowe obrazki.
![]() Swoją drogą to rzeczywiście czasami brakuje tolerancji dla odmienności ale, co da się zauważyć, jedne rzeczy akceptuje się bardziej inne mniej. |
|
|
|||
|
|||
|
no ale zobaczcie np mam wojka co swoje odsiedzial i to nie malo a jego syn teraz chce sobie zrobic tatuaz mimo ze nie poszedl w slady ojca pracuje legalnie porzadny chlopaczek i jakos mu sie zle nie kojarza te tatuaze...chyba ze u dziewczyn jest jakos inaczej
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A może mu dzieci nie dokuczały w szkole, ze ma ojca który przebywał w ZK i teraz w dorosłym zyciu nie stanowi to dla niego aż tak dużego problemu?
Wszystko zalezy od człowieka, są ludzie którzy po prostu lepiej znoszą krytykę, niektórym przychodzi to znacznie trudniej. |
|
|
|||
|
|||
|
nie wiem kto mial by mu dokuczac on nigdy sobie w kasze nie dawal dmuchac
nie byl zaczepny ale dokuczac sobie nie pozwalal wiec to pewnie dla tego![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.