![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
codziennie kilku nowych uzytkowników na serwisie zostaje zarejestrowanych , a po forum wclae tego nie widać , po galerii zresztą tez nie widać tych ludzi, co jest grane , podejrzewam ze wielu ludzi siedzi na necie i z nudów rejestruja się na setkach róznych stronek i nic wiecej , pozniej zapominaja haseł , loginów , myslałem zę jak ktos wchodzi na serwis o tatuazac i rejestruje się to w jakimś konkretnym celu....
|
|
|
||||
|
||||
|
witam,
nie jest tak zle hatecore, w serwisie w tygodniu z tego co widze powstaje okolo 6 galerii nowych wiec prawie codziennie 1, co do forum to ludie buszuja i czytaja posty ktore im pomagaja, wiec nie pytaja o rzeczy ktore juz byly, zreszta serwis jest jeszcze mlody a i tak sie szybko rozwija. pozdro mnie sie podoba taki obrot spraw. |
|
|
||||
|
||||
|
Sądzę że po prostu musimy zatrzymać te osoby które sie logują dać im temat na który będą mogli trochę popisać. I na dobre zadomowić się na forum.
sądzę że większość ludzi po prostu szuka informacji na temat tatuaży, możliwości stworzenia wzoru dla nich itp Tak np jest z laskami Jak Pamiętasz hatecore jedna Pani chciała naszej opinii i pomocy w sprawie konika morskiego czy wypada. Dzięki nam to teraz szczęśliwa posiadaczka tatuażu. Potem bodajże pisała inna kobieta o tatuażu na cipce temat się rozwiną dziewczyna się zdecydowała dołączyła wtedy do nas Carina. Potem przekonaliśmy następną kobietę do tatuażu na brzuchu nie na łopatce. Wiec sądzę że forum i portal się rozwijają choć wolno ale Ja osobiście jestem zadowolony z uczestnictwa w dyskusjach i bycia częścią społeczności na portalu i forum. Cieszmy się z tego co mamy i rozwijajmy portal dalej ;-) ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bedzie się rozwijał jescze szybciej jak ludzie tylkoz amiast czytac ui buszowac , bede pisac i umiesczac foty dziarek swoich, mozę doczekamy sie jakis parek z portalu , bo patrzac na to ze jak pojawi się jakas laska na prtalu to zaraz ma komenty a pod fotami dziarek wcale hehehe
|
|
|
||||
|
||||
|
no ale to nie jest forum matrymonialne
no chyba ze osobny temat sie otworzy cos w stylu....."poznam panią/pana z tatuażem"....hehehe![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zaraz Ilość Postów Skoczy Do Góryhehehhe
|
|
|
||||
|
||||
|
warto przemyslec ten pomysł....hehehe
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No szukanie pokrewnej duszy która nas rozumie.
Faktem jest że kobiety przyciągają, parę śmiałych forumowiczek i będzie więcej postów tylko nie koniecznie na temat dziarek. |
|
|
||||
|
||||
|
Nie długo się zrobi nam tu fotka pl
a nie forum o dziarach |
|
|
||||
|
||||
|
hey zola lepiej pokaz swoj profil na fotka.pl wiemy ze masz tam konto
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.