![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
hahha
napewno wiekszosc tak mowi a pozniej z gromadka na spacerek ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bo nikt przecież nie może być pewnym że kiedyś nie doświadczy potomstwa
sądzę że nie jedna osoba zabroniła by swojemu dziecku mieć tatuaże. Ale potem każdy już sam decyduję o sobię. |
|
|
||||
|
||||
|
a jak twoj syn bedzie tak wygladal co powiesz
![]() oczywiscie pozdro dla zoli ![]() Ostatnio edytowane przez Stone : 11-05-2007 o 09:24. |
|
|
||||
|
||||
|
To Będzie kolorowy tak jak Ja hehe. Ja Sam Dokonałem Wyboru a że stało się To moim nałogiem i pasją pewnie tak miało być.
![]() .Pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
o to ze jesteś kolorowy tylko o tą łysa pałe i karczycho , dresie wstretny
![]() jak bede miał dziecko dresa to go oddam na testy naukowe ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ja na pewno pozwolę swojemu dziecku zrobić tatuaż, nawet mu do niego dołożę ze swoich pieniędzy. Sam nie jestem pełnoletni, próbowałem rozmawiać z rodzicami na temat tatuażu ale kategorycznie zabronili. No to cóż, trzeba się było wytatuować bez zgody, tak skończyłem z gotykiem na plecach i tribalem na nodze ale nie byli zadowoleni. Dlatego wolę oszczędzić swojemu dziecku tych stresów i żyć z nim jak przyjaciel, jeżeli będę miał dzieci
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jak to mówią dres nie świadczy o człowieku ale lepiej jak ma tylko 3 paski
Ja do dresu nic nie mam za to nie lubię punków i nacjonalistów bo noszą glany ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
i prosze o posty dodtyczace tematu a nie czy ktoć lubi wpierdlac cebule ubrany w glany na wiecu młodziezy wszechpolskiej,
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ale to wszystko jakos tam bardzo posrednio laczy sie z tatuazem!
i nie badz taki rygorystyczny, bo sie wystraszymy ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
kurcze jaka reakcja, choć nie chce wskazywać kto pisioczył na dres
![]() Dobra nie ma co roztrząsać i czynić z tego wojny wiec wróćmy do tatuaży. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.