Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10-16-2009, 21:19
SHARK's Avatar
SHARK SHARK jest nieaktywny
Bywalec

Miasto: Hannover/Niemcy
Wyślij wiadomośc przez ICQ do SHARK Wyślij wiadomośc przez Skype do SHARK
Domyślnie

Ja pozwole ,skoro moj syn lob curka beda pelnoletni,to prosze bardzo lecz bede probowal im to odmuwic rozmawiac na te mat jakie ryzyka sa z tym zwiazane,no i ja beda koniecznie chcieli, to pomoge wybrac jakies dobre studio(artyste),ale jak na razie dzieci niemam kto wie czy cos z tego bedzie
Stary 10-31-2009, 19:52
Pinhead's Avatar
Pinhead Pinhead jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Jezeli moje dziecko bedzie mialo dajmy na to 16 lat to nie pozwole. Czlowiek w tym wieku chyba nie jest dostatecznie swiadomy co robi chociaz sa czasem odmienne przypadki. Jeszcze strzeli mu cos do glowy zrobic sobie jakiegos tribala albo motylka (w zaleznosci od plci) to sorry ale nie zdzierze i wypedze chyba z domu Wiem ze tatuaz ma sie podobac osobie go noszacej ale coz zrobic tribali i motylkow niecierpie z calego serca
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-19-2010, 20:38
Saper's Avatar
Saper Saper jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Myślę że bym pozwolił nawet wcześniej oczywiście zależy co by to było ja w wieku 16 lat zrobiłem sobie małego tribala nad kostką i rodzice nie mieli nic przeciwko i ja też nie będę mieć.
Stary 03-25-2010, 05:47
igttos igttos jest nieaktywny
Nowy

Thumbs down China and U.S. Sound Notes on Yuan

WASHINGTON—Chinese and U.S. officials, facing rising tensions over Beijing's currency policy, struck a more conciliatory tone Wednesday,wow gold though they didn't offer immediate solutions for resolving their differences.At issue is the value of the Chinese yuan. wow gold Many policy makers and economists in the U.S. and elsewhere say Beijing has kept its currency artificially low against the U.S. dollar,wow gold making exports cheaper and giving the country a competitive advantage in the global market. China has rejected calls for it to revalue its currency, warning that any efforts to pressure it to act would be counterproductive wow gold.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-25-2010, 08:13
mad-clown's Avatar
mad-clown mad-clown jest nieaktywny
Bywalec

Domyślnie

Byłbym hipokrytą gdybym się nie zgodził ;P
Stary 04-28-2010, 23:37
Igusiatko's Avatar
Igusiatko Igusiatko jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Szczecin
Domyślnie

ja sobie zrobiłam tatu w wieku 19 lat i nawet sobie nie wyobrażam w tym wieku pytać rodziców o zgode. znam ich zdanie, wysłuchałam ich i szanuje to że mają o dziarach odmienne zdanie niż ja. dowiedzieli się więc po fakcie ale kilka lat ich przygotowywalam na tą okoliczność xD gdy moje dziecko będzie pelnoletnie to na pewno bedę próbowala doradzić i zapewno odradzić a raczej odroczyć w czasie ale co postanowi to bedę musiala zaakceptować i nawet nie bedę probowala jakiś zakazów. to w końcu osobna jednostka, ze swoim rozumem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-19-2010, 10:06
Izulka24's Avatar
Izulka24 Izulka24 jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Warszawa , Ząbki
Domyślnie

Sama mam troje dzieci i wiem ze sa tak samo uparte jak ja .... Moj syn ma 3lata i jak byl ze mna jak robilam sobie ich imiona to tylko pytal czy boli i ze on tez chce wiec jestem gotowa na to ze za pare lat przyjdzie do mnie i powie ze tez chce wiec nie bede miala nic przeciwko... To jego cialo i jego decyzja.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-22-2010, 19:26
owieczka33's Avatar
owieczka33 owieczka33 jest nieaktywny
Super Moderator

Domyślnie

Wychodze z założenia, że jęzli ktoś jest dorosły i sam za siebie odpowiada, a w szczegolności sam jest w stanie na siebie i swoje potrzeby zarobic- moze podejmowac samodzielne decyzje.
Zatem- tak.
Jednak, wczesniej pogadalabym o tatuazach, o tym, ze lepiej nie podejmowac decyzji rach-ciach i doradzilabym dobre studia.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-09-2010, 22:43
szopman szopman jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

nie rzumiem troche pytania z tematu. np. ja za rok kończe 18stke i nie zamierzam sie pytac o pozwolenie. zrobie poprostu pare tatuaży i tyle.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2010, 18:20
smerfeta smerfeta jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Nie będe miała nic przeciwko jesli zrobi to w jakims studiu z prawdziwego zdarzenia, cos ze smakiem i cos normalnego jednoczesnie. Żeby miało to jakiś sens a nie o zrobie sobie kwiatuszka badz karabinek. Ja się ze swoim kryje bo wiem, że by sie w domu zadarli na śmierc. Jestem pełnoletnia i to jest moje ciało i moge z nim robic co chce.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania