![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ja niebędę miał nic przeciwko jeśli będzie chciało to mu pozwolę czemu mam zabronić mu czegoś co mam ja.Tylko dam mu radę żeby niezrobiło sobie tatuażu u jakiegoś buraka. Pozdrawiam
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
yo,
Wiesz jesli chodzi pelnoletnosc to chyba beda robic co chca ;> to zalezy jak czlowiek wychowa dziecko, mysle, ze nie bedzie problemu jego cialo jego wybor. pozdro
|
||||
|
||||
|
witam,
mysle, ze nawet jak bedzie mialo 16 lat pozwole, oczywiscie nie wiem jak bedzie, ale teraz tak mi sie wydaje ;P |
|
|
||||
|
||||
|
yooo
Teraz tego nie wiem, ale jak bede mial dziecko w tym wieku, a forum bedzie istniec to wtedy napisze , a tak poważnie to teraz nie wiem jak bede myslal za 18 lat czy w ogole bede zyl hihi. ![]()
|
||||
|
||||
|
ze nasze dzieci nie bedę chciały się już tatuowac , no moze jakieś pojedyncze osoby, tatuaz zaczyna byc tak modny ze niedługo bedzie wyrózniał się z tłumu ten ktróy nie bedzie miał dziary a ci którzy maja całe rekawy beda wszyscy tacy sami
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
yo,
mozliwe ze tak bedzie narazie tatuaz przezywa swoj prawdziwy renesans Tak samo jak internet zobaczymy gdzie nas to zaprowadzi i co zrobia z tym nasze dzieci ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jako, ze nie bede miala dzieci musze tatuowac sie podwojnie - za siebie i za mnie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hahahahhahahahah! znaczy za siebie i za nie, czyli dzieci
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
a skad wiesz czy nie bedzisz ich miala
teraz tak mowisz...znam kilka kobiet ktore tak mowily a teraz maja po 3 hah
|
||||
|
||||
|
No widzisz, sa takie wypadki w zyciu, ktore decyduja o tym, ze miec ich nie bedziesz
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.