![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam. Zrobiłam sobie tatuaż niecałe 4 dni temu. Przez pierwsze 5 godzin po zrobieniu nosiłam opatrunek z folii zgodnie z zaleceniem tatuażysty, smaruję go od 1 dnia około 3-4 razy dziennie maścią Bepanthen. Ale... każdy, kto go zobaczy pyta się, czemu tak dziwnie wygląda i dlaczego jest taki popękany! Czy wygląd mojego tatuażu jest normalny i nie mam się o co martwić?
Zdjęcie: ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź! |
|
|
|||
|
|||
|
Nic takiego jeszcze się nie dzieje dość gruby strupek ci się zrobił i popękał musisz cierpliwie poczekać aż odpadnie . Ja bym unikał moczenia go od wody puchnie.
No i jeszcze raz cierpliwość. |
|
|
||||
|
||||
|
To jest normalne nie masz czym przejmowac(strupki zejda) i Smaruj rozsadnie. Poszperaj, poczytaj na forum a napewno dowiesz sie wiecej jesli to twoj pierwszy Tattoo pzdr
|
|
|
||||
|
||||
|
Po prostu strupki
Trochę pokaźne, ale strupki. Smarować maścią, przemywać, smarować. Strupki zejdą i będzie git![]()
|
|||
|
|||
|
Na moim jest podobnie w niektórych miejscach gdzie było mocniej kłute a po zatym naprawdę przepiękny tatuaż!
|
|
|
||||
|
||||
|
to nie jest normalny strup... Jezeli jest okazaly nawet na drobnych elementach a nie wielkich powierzchniach to tatumajster ma problem z technika i troszke za gleboko wjechal. Bedzie problem z kolorem luz przeswit
|
|
|
||||
|
||||
|
Hm... Szczerze mówiąc, to te strupki wyszły takie gigantyczne tylko tu na zdjęciu. W rzeczywistości są malutkie... Bałam się tylko, dlaczego jest taki popękany
Już zeszły, pod spodem jest farba, trochę zielonkawa, ale jest... podobno z czasem ma zrobić się czarna... Zobaczymy co z tego będzie.Btw, problem z kolorem? To znaczy...?
|
||||
|
||||
|
Wlasnie taki zielonkawy/niebieski/splesnialy hehe kto Ci powiedzial ze z czasem z zielonego zrobi sie czarny??
Znajdz kogos innego do poprawki tego tatuazu |
|
|
|||
|
|||
|
za mocno cię kuł dlatego takie strupy i kolor się zjeb..... A to w studio czy u koleszki jakiegoś?
|
|
|
||||
|
||||
|
Obstawiam ze kolega zaczyna sie uczyc dzialac na skorze.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.