![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ja mam ale szyję sobie wydziaram kiedyś napewno hehe.Pozdro
|
|
|
||||
|
||||
|
yo zola
mi sie osobiscie szyja tak bardzo nie podoba jak dlonie i mysle ze niedlugo pojade druga lape cala i kiedys dlonie kostki etc... narazie mam duzo do nadrobinia, widzac ciebie lol ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja chciałbym pojechać czarną krechą coś na wzór rozciętej blizny przez twarz zaczynając od czoła przez oko do szczęki ale za to z roboty od razu bym wyleciał
Ostatnio edytowane przez tony2486 : 10-08-2007 o 08:34. |
|
|
||||
|
||||
|
mi sie marzy przedramie, mysle ze kiedys sie uda
jak sobie uloze wszystko to pojade po calosci haha ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
to sie jeszcze okaze jaki bedzie hardcore w zyciu nic nie widomo, zazwyczaj decyduja o tym roznego rodzaju czynniki, ja zyje chwila wiec kto wie co mi strzeli do glowy i co wytatuje ![]()
|
||||
|
||||
|
wszystko tylko nie twarz.......chociaz nigdy nie mów nigdy
...a dłonie bardzo mi sie podobają i tez juz tam cos sobie w główce planuje![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
goga
jak to ujęłaś tatuaż musi być hardcorowy. Ja dłoni bym nie ruszał od dłoni w górę jak najbardziej. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja dopiero niedługo dołączę do ludzi z dziarką ale już teraz się obawiam, że na jednym się nie skończy :P z tego co widzę to uzależnia
sama nie chciałabym przesadzić z czymś, ale jak nałóg to nałóg hehe |
|
|
||||
|
||||
|
witam
Ludzie robcie tatuaże i zamiejszczajcie je na stronce tak milo popatrzec na tatuaze ludzi, czy wam nie sprawia to przyjemnosci ? wiec do dziela robcie dziary i je zamiejszczajcie pochwalcie sie!! ![]() ![]() ![]() Nie namawiam, lecz powtarzam w kolko robicie tatuaże na swych cialach, jedno jest zycie i wiecej nie bedzie, zycie jest zbyt krotkie zeby sie nie tatuowac.
polityka, polityka, wielka polityka, mali ludzie nia manipuluja... Ostatnio edytowane przez Siwy : 11-16-2007 o 09:56. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.