![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witamjestemnowy na tym forum mam tato juz 15 dzien i mam wrazenie ze jest on lekko pomarszczony robiony byl na lydce u typa ktory zna sie na rzeczy widzialem jego inne dziare ktore robil u znajomych i rewelacja, kazal smarowac mi alantanem kremem smarowalem jak mis ie tubka wyczeropala po kolo 5 dniach zakupilem w masci skonczyla sie i dalej smaruje 3 w masci,jak dlgu jescze tym smarowac, doda,m ze mialem bardzo malo strupkow prawie wcale naskorek zszedl mi 7 dnia ponizej zamieszczam fotke
http://i26.tinypic.com/vcywye.jpg zawsze wydaje mi sei ze mam pomarszczony jak patrze naniego z gory i tam gdzie akurat swieci swiatlo gdybym oswietlil gobardziej w ktoras ze stron tam by sie pojawilo wlasnie takie cos, nie wiem moze tak poprostu jest bo lydka jest takim miejsce gdzie sie skora na preza i zweza, prosze o opinie i porady, achajak pytams ie znajmoychjak patrza n aniegojaks toje normlniae to mowia ze nie widac tego to tyle pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Nowy naskorek
Gora tydzien i bedzie w jak najlepszym porzadku. Ale zastanawia mnie jedna kwestia... Jak mogles w ciagu 2 tygodni zurzyc 2 tubki alantanu Powinnes to smarowac za przeprszeniem kurewsko cieniutka wartswa a nie ladowac jak najwiecej... Mi jedna tubka starcza na pare tatuazy ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
tak wlasnie nie wiem poprostu smarowalem z 5 razy dziennie i nadal smaruje tak z 3-4 razy teraz zaczlem juz sobie ciwczyc na silce nog nie robie ale od przyszlego tygodnia zaczynam spowrotem kick boxing chybajuz bede mogl normalnie ciwczyc, acha czym smartowacjakjuz bedzie z naskorkiem ok zeby tatuaz byl lepiejw idoczny gdzies czytalem ze kremem nawilzajacym czy wazelina?, bo jak na dluzszy czas na slonce to wiem ze krememz najwiekszym filtrem
|
|
|
||||
|
||||
|
Najlepiej jakies balsamu nawilzajace, ktore szybko nie wysuszaja skory
|
|
|
|||
|
|||
|
niestety nadal to samo albo tak dlugo mi narasta ten naskorek chociaz wydaje mi sie ze juz mi narosl, wiem ze troche dziurek tam mam, wkoncu to byla rana moze troche panikuje, poprostu martwie sie czy czasem nie mam nic spartaczone, acha jakiego koloru byl wasz alantan? ja za pierwszym razem prze jakis moze nie wiem tydzien smarowalem kreme potem w masci(bardzo tlusta jak wazelina przezroczysta) i teraz zakupilem tez w masci z witamina A(bialy kolor mniej tlusta ale tez masc jednak nie przezroczysta) ostatni raz juz tutaj truje prosze o odpwoeidzi dostosuje sie do nich i bede czekal na rezultaty po[Z]dro
|
|
|
||||
|
||||
|
U goscia co zna sie na rzeczy robiles... A jaka maszynke ma ? Normalna czy wlasnoreczna jakas ? Skoro tyle czasu to masz to ja widze 3 warianty... 1- Skoro zna sie na rzeczy niech przedstawi Ci sprawe co i jak. 2- Mozliwe ze zaorał Ci skóre. 3- Idz do swojego lekarza.
|
|
|
|||
|
|||
|
koles zna sie narzeczy dziara bardzo duzo jezdzi na jakies pokazy itd dziaralkolegow i wszystko bylo ok ale byc moze ze ja mam takiego pecha ze mi akurat zaoral skore tez jest taka sprawa ze zalezy jak stane jak noga jest zupelnie wyprostowana to nie widac pomarszczenia no nei wiem poczekamjescze z tym byc mnoze zarosnie mi to ubytkow zadnych nie mam barwajest tez czarna jeszcze zobaczymy ale jednak takei rzeczy oraja glowe
|
|
|
|||
|
|||
|
Post Usunięty
Ostatnio edytowane przez Shtojer : 07-23-2008 o 14:24. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.