![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Moja rada - poprawić u prawdziwego artysty. Sadzę, że się da. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja bym od razu poszła poprawić, bez dwóch zdań, ale AbSoLaDo8118 twierdzi, że jemu się podoba... W pazurach widzi nie doskonałość, to jak on się z tym dobrze czuje, pomimo tego, że jest definitywnie źle zrobiony, to niech nosi bez poprawki
![]()
|
|||
|
|||
|
ojej...........nie jest za fajny .yvonnes hehehhe na poczatku posta dalas zdjecie garvera heheh cieszko sie z nim rownac heheh ale tak wlasnie powinien wygladac ta2 pantery,pozdro
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Dobry artysta sobie poradzi. I od Garvera są lepsi. |
|
|
|||
|
|||
|
pewnie ze tak moze sie zle wyrazilem .mielem glownie na mysli chlopka ktory mu zrobil ten ta2.loozik
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No spieprzył mu tatuaż i tyle.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wzór jak wzór każdy ma swój gust, ale wykonanie jest naprawdę złe poprawić albo zakryć
|
|
|
|||
|
|||
|
O chlopie!!! cos Ty sobie za krzywde zrobil...pantere z etiopii? niedozywiona, odwapniona bo pazury wychodza - kazdy w inna strone.
I sorry ale musze to napisac - czym sie kierowales wybierajac ten wzor? - Sorry on jest strasznie oklepany, kazdy kto chce pantere wybiera wlasnie ten projekt. To tak samo jak kobieta z delfinkiem na lopatce albo gdzies na brzuchu albo cycu. kazda taki sam wzor - na szybko zrobiony przez kumpla z bloku bo lato idzie i molo w Sopocie otworzyli. Musisz isc do studia jeszcze raz - dokarm kotka wypiluj pazury, doloz troche czegos swojego i nos to dumnie. Na pewno mozna jescze to uratowac. |
|
|
||||
|
||||
|
Uratowac sie to da na pewno lecz juz nie u tego samego goscia idz do salonu pokarz a dopieszcza go napewno.
|
|
|
||||
|
||||
|
"u kumpla za 50zl" jak dla mnie to wszystko tłumaczy.
Dokładnie się przyjrzałem i niestety nie przychodzi mnie nic pozytywnego do głowy co by można napisać o tym tatuażu. Fatalnie wykonany i oklepany wzór. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.