![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Plecy lub udo, łydka, wszędzie tam gdzie nie będzie się "gryzło" z tymi tribalami.
A masz już jakiś konkretny pomysł co chcesz mieć w tym kolorze? |
|
|
||||
|
||||
|
konkretow puki co nie ma ale myslalem moze na tatuazem w chinskim/japonskim stylu no i bardziej oryginalnym niz tribal:P (nie mowie tu, ze mi sie juz nie podobaja) albo innaczej mowiac bardziej wyszukany
|
|
|
||||
|
||||
|
Jeżeli chcesz robić coś w japońskim stylu to rob na plecach, to duża przestrzeń i mozna wykombinować nawet na całych przepiękny tatuaż. Wówczas te tribale z ramienia będą dopełniały całości.
|
|
|
|||
|
|||
|
Z tymi trybalami możesz wszystko zrobić co praktycznie chcesz, na konwentach widziałem jak z takich wzorków robili mega tatuaże dodając kolorki i różne motywy i jest bzdurą że już nic nie pasuje najlepiej by było jak byś przeszedł do konkretnego studia i na pewno jakiś projekcik by ci przygotowali nawet jeżeli mniemasz własnego pomysłu co by to miało być.
|
|
|
||||
|
||||
|
Skoro się da to moze lepiej przerobić?
Racja, widziałam kiedyś takie "cosie" przerabiane na japoński tatuaż no ale wtedy te tribale już nie były takie widoczne. |
|
|
||||
|
||||
|
a moze dysponujecie jakimis linkami gdzie moglbym zobaczyc jak to wyglada? wybieram sie pod koniec miesiaca na drobne poprawki to i na pewno sie zapytam. Moze cos w rodzaju tatuazu gdzie tribal w pewnym momencie sie rozmywa wchodzac w kolor.
Jednak jest prawda, ze jak juz sie zrobi jeden to chce sie wiecej ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wiesz co, najlepiej jak się udasz do salonu i tak taki wzór tatuazysta bedzie ci musiał odpowiednio dopasować czy wpasować w to co jest i raczej zrobi to odręcznie.
|
|
|
||||
|
||||
|
i chyba tak poczynie tylko to na pewno jeszcze chwile potrwa zanim zaczne robic dalej ale widze, ze na forum mozna smialo pytac o rade hehe.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.