![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Moje pierwsze tatuaze robione w tym roku
ale caly czas sie zastanawiam co moglbym z nimi jeszcze zrobic, moze jakies pomysly? [img=http://img13.imageshack.us/img13/5465/tat2ihg.jpg] Ostatnio edytowane przez poolfish : 08-01-2009 o 18:31. |
|
|
||||
|
||||
|
ten na przedramieniu taki w miare jeszcze a na ramieniu kiszka w sumie to oby 2 mi sie nie podobaja a chyba juz tam nic nie zdzialasz
pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
1 ok, 2 wcale jak dla mnie
|
||||
|
||||
|
Na przedramieniu bardzo mi sie spodobał ale to ptaszysko tribalowe jest bleeeeeeeeee hihi
|
||||
|
||||
|
wiesz...tribal tribalem...te twoje sa dobrze wykonane,lecz moim zdaniem tego typu tatu..jest malo rozwojowy ,wiec wiele do niego nie wcisniesz,moze lekkie cienie konturujace calosc?takie na zewnatrz oczywiscie...............
|
|
|
||||
|
||||
|
a moze jakis dodatkowy motyw do nr2 , myslalem tez zeby polaczyc jeden z drogim ( oba sa na tej samej rece ) =]
|
|
|
||||
|
||||
|
Z tribalami nie poszalejesz, bo nic tu nie pasuje poza nimi. Zrób sobie całą rękę w tribale.
|
|
|
||||
|
||||
|
a myslisz, ze zrobienie duzego koloru na drogim reku to dobry pomysl skoro na jednym bylby tribal ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Myślę, ze na drugim ramieniu mozesz robić kolor, trochę to dziwnie będzie wyglądało ale na pewno lepiej niż tradycyjne tribale w połączeniu z kolorem na jednej ręce.
A najlepiej kolor zrób w innym miejscu. |
|
|
||||
|
||||
|
jakie miejsce masz np na mysli? moze czesc plecow
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.