Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-03-2008, 19:19
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Smile Cześć!

Witam!
Fajne to forum ale coś mało piszących użytkowników.

Mam dwa tatuaże, niedlugo planuję następne, w tym cover pierwszego, gdyż jest beznadziejny i kolczyk w pępku, tyle mojej modyfikacji na razie ale z czasem będzie tego więcej Aktualnie szukam wzoru, a że do zdecydowanych osób nie należę to wcale nie jest mi łatwo znaleźć coś interesującego. Podobają mi się jednobarwne tatuaże, a zasadzie kolorowe też. Wszelkie wzory maori, polinezyjskie tribale, ale też japonskie motywy i koty.
No i mieszkam na zadupiu, gdzie takie modyfikacje kojarzą się jeszcze z marginesem i recydywą. Niestety!
Ale mimo wszystko nie jest najgorzej.
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 07-03-2008 o 19:33.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2008, 20:56
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Malo osob ze stalych bywalcow wiec postaraj sie to zmienic Witamy serdecznie i mamy nadzieje ze tu zagoscisz na dluzej. I to nie tylko u Ciebie jest takie spoleczenstwo... Cala Polska dopiero sie przyzwyczaja do Naszej sztuki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2008, 21:07
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Hej!

No tak, szkoda, ze osoba "zmodyfikowana" jak to określam jest od razu szufladkowana. Ja np. ze względu na obecną pracę nie mogę pokazywać tatuaży, bo chyba by mnie wylali od razu.
Wydaje mi się ,ze to wynika w duzej czesci z niewiedzy i dziwnych skojarzeń, zwłaszcza w małych miasteczkach.
Ale np. moi znajomi mają widoczne tatuaże, tż też ma i nie chce więcej
i jakoś udaje im się funkcjonowac w tej "normalności".
Poprzeglądam sobie forum i pewnie wstawię swój.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania