![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wczoraj dowiedzialem sie od Roten'a ze portal zostal sprzedany i ma nowych wlascicieli... Dzisiaj mam dostac namiary na Adminow, wiec sproboje sie czegos dowiedziec
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hmmm Jestem ciekaw jakie to beda zmiany czekam tez z niecierpliwoscia na info pzdr
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A może zamkną forum?
|
|
|
||||
|
||||
|
To jest akurat wykluczone
Nie po to wykupywali by portal ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No wiesz, czasami można po prostu zmienić tematykę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
YvonneS a ty jak zawsze swoje he he bez urazy
, badzmy dobrej mysli w koncu to forum troche istnieje sa ludzie ktorzy tu naprawde sie udzielaja i daja poczatek tym ktorzy nigdy nie mieli pojecia o tatuazach sadze ze nie zlikwiduja tej strony bo to sa wiadomo $ ale tu nam nie oto chodzi . My lubimy sztuke ktora mozna utrwalic na ciele i W gore serca za to Forum BIGGGG UUUPPPP ![]() ![]() (sorki za literowki nie chce sie he he) |
|
|
||||
|
||||
|
I co, bedzie ten shout? bo mnie szlag trafi
![]() Ale jestem wk...., już drugi raz gościu przełozył sesję tatuowania, nie wiem co myślec i moze lepiej szukać kogoś innego? Mogę zrozumieć, ze ktos nie ma czasu ale po co się umawia? |
|
|
||||
|
||||
|
heh dziwne podejscie do klienta ... no ale coz
A co do nowej Administracji to ciagle czekam na jakie kolwiek kontakty... |
|
|
||||
|
||||
|
Dalej cisza... przepraszam Was najmocniej, ale to jest nie wynikajace z mojej winy...
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiemy wiemy wiec czekamy he he pzdr...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.