![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Czesc chcialem powiedziec ze nie zagladam tu teraz tak czesto jak wczesniej ale od kiedy mam maszynki toostro cwicze na razie na skorkach pozniej bede na sobie i zrobie fotki i Wam pokaze a Wy ocenicie to co wypocilem i mam nadzieje ze napiszecie co zrobilem zle a co dobrze
jak na razie to badam igly co i jak i jak kazda skrobie ok to pozdrawiam wszystkic i do nastepnego wpisu !!!!![]()
|
||||
|
||||
|
Nooo, to tak, jak ja. Próbuję, świnie mi kwiczą oraz śmierdzą
Ale dzielna jestem. Choć, przyznaję, częśćiej niż po maszynkę, sięgam po ołówek. |
|
|
|||
|
|||
|
Kiedy będzie można coś spod waszej ręki obejrzeć ???
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja rysunki dam w przyszłym tygodniu może - musze pamiętać, by wziąć je do pracy i zeskanować. Świnkami chwalić się nie bedę - podchodzę do nauki metodycznie, najpierw ślaczki, potem coś większego
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
witam , mógłby mi ktoś pomóc i właściwie nakierować mnie na drogę właściwego treningu i przygotowania by móc robić tatuaże , jest to moje marzenie i chce sie z tym zajmować w przyszłości
chodzi mi konkretnie od czego zacząć i jak ćwiczyć bo jak do tej pory robiłem w tym kierunku rożne rzeczy lecz chce dowiedzieć się czegoś od osoby z doświadczeniem z góry dziękuje za pomoc ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Rysować, rysować i jeszcze raz rysować. Kup sobie maszynkę oraz świńska skórę i po prostu ćwicz zaczynając od prostych wzorów.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie Tak
) |
|
|
||||
|
||||
|
no to biorę się za ostry trening i zarabiam na sprzęt
mogę wysłać komuś kilka moich prac bo potrzebuje waszej opinii ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pozwole sobie również wtrącić, ze praktyka czyni mistrza tu macie racje (:
Ja ołówkować nigdy nie lubiłam nawet w szkole i jakoś najbardziej realizuje się w pastelu suchym ale...ołówek opanować trzeba. A jak się już świnie nakwiczą to grzać Swoje 10zwojowe cewki i sie brudnopisować : ![]() ![]() ...Doświadczyło tego moje udo : D i Mój Lajon. Wczoraj właśnie w koońcu poprawiłam i dokończyłam bo zaczęty był przezemnie już na początku tego roku ale jakoś się przedłużyło (fotka śmiesznie wygląda bo robiłam ją z perspektywy mojego widzenia i obróciłam he) Jak sie już cudnie zagoi nabierze niezbędnych kolorków bez których to nie ma bata... Na krytyke jak najbardziej czekam bo zalogowałam się tutaj w celu poszerzania horyzontów i mądrosci bardziej doswiadczonych zapaleńców tej sztuki (:
|
|||
|
|||
|
Zdjęcie trochę małe i słabo widać ,ale kreska wydaje się być równa i pewna. Więc w mojej ocenie jak na początek bardzo poprawnie . Sam motyw lwa też fajny , dosyć oryginalny. Można by rzec że w lekkich klimatach Gepasa.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.