Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-05-2011, 20:09
jurek28omen's Avatar
jurek28omen jurek28omen jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Warszawa, Strózki
Domyślnie Cwicze ;-)

Czesc chcialem powiedziec ze nie zagladam tu teraz tak czesto jak wczesniej ale od kiedy mam maszynki toostro cwicze na razie na skorkach pozniej bede na sobie i zrobie fotki i Wam pokaze a Wy ocenicie to co wypocilem i mam nadzieje ze napiszecie co zrobilem zle a co dobrze jak na razie to badam igly co i jak i jak kazda skrobie ok to pozdrawiam wszystkic i do nastepnego wpisu !!!!
Stary 09-08-2011, 10:27
Anula's Avatar
Anula Anula jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Próby, próby, próby...

Nooo, to tak, jak ja. Próbuję, świnie mi kwiczą oraz śmierdzą Ale dzielna jestem. Choć, przyznaję, częśćiej niż po maszynkę, sięgam po ołówek.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-08-2011, 10:42
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Kiedy będzie można coś spod waszej ręki obejrzeć ???
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-08-2011, 10:44
Anula's Avatar
Anula Anula jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Ja rysunki dam w przyszłym tygodniu może - musze pamiętać, by wziąć je do pracy i zeskanować. Świnkami chwalić się nie bedę - podchodzę do nauki metodycznie, najpierw ślaczki, potem coś większego
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2011, 08:52
marley19's Avatar
marley19 marley19 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

witam , mógłby mi ktoś pomóc i właściwie nakierować mnie na drogę właściwego treningu i przygotowania by móc robić tatuaże , jest to moje marzenie i chce sie z tym zajmować w przyszłości chodzi mi konkretnie od czego zacząć i jak ćwiczyć bo jak do tej pory robiłem w tym kierunku rożne rzeczy lecz chce dowiedzieć się czegoś od osoby z doświadczeniem z góry dziękuje za pomoc
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2011, 09:08
matys23's Avatar
matys23 matys23 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Rysować, rysować i jeszcze raz rysować. Kup sobie maszynkę oraz świńska skórę i po prostu ćwicz zaczynając od prostych wzorów.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2011, 21:44
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Dokładnie Tak )
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-23-2011, 07:57
marley19's Avatar
marley19 marley19 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

no to biorę się za ostry trening i zarabiam na sprzęt mogę wysłać komuś kilka moich prac bo potrzebuje waszej opinii
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-27-2011, 13:28
LadyPsst's Avatar
LadyPsst LadyPsst jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Zabrze
Wink

Pozwole sobie również wtrącić, ze praktyka czyni mistrza tu macie racje (:
Ja ołówkować nigdy nie lubiłam nawet w szkole i jakoś najbardziej realizuje się w pastelu suchym ale...ołówek opanować trzeba.

A jak się już świnie nakwiczą to grzać Swoje 10zwojowe cewki i sie brudnopisować :

...Doświadczyło tego moje udo : D i Mój Lajon.
Wczoraj właśnie w koońcu poprawiłam i dokończyłam bo zaczęty był przezemnie już na początku tego roku ale jakoś się przedłużyło (fotka śmiesznie wygląda bo robiłam ją z perspektywy mojego widzenia i obróciłam he) Jak sie już cudnie zagoi nabierze niezbędnych kolorków bez których to nie ma bata...
Na krytyke jak najbardziej czekam bo zalogowałam się tutaj w celu poszerzania horyzontów i mądrosci bardziej doswiadczonych zapaleńców tej sztuki (:
Stary 11-27-2011, 13:35
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Zdjęcie trochę małe i słabo widać ,ale kreska wydaje się być równa i pewna. Więc w mojej ocenie jak na początek bardzo poprawnie . Sam motyw lwa też fajny , dosyć oryginalny. Można by rzec że w lekkich klimatach Gepasa.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania