![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam mam do was pytanie co sądzicie o takim tatuażu jak w tym filmiku wykonał Chris Garver - Tim'owi Hendriksowi http://www.youtube.com/watch?v=BmC_nKT9ceQ
Chcę właśnie taki sobie zrobić w tym samym miejscu ( nie chodzi mi o idealne odwzorowanie po prostu coś na wzór ) , długo szukałem tatuażu który by symbolizował moją pasję do podróżowania, a ten jest niemal że idealny w dodatku siostra też ma gada wytatuowanego więc to będzie ciekawe. Piszę z pytaniem do osób bardziej obeznanych w sztuce tatuażu niż ja : 1. Czy tak duży tatuaż będzie dobry jako 1 tatuaż? 2. Gdzie zrobić? (po najlepsze wykonanie jestem w stanie dojechać od każdego miasta w Polsce) a mieszkam w Wielkopolsce, jak będzie blisko to też nie szkodzi ;] 3. Ile mniej więcej kosztuje tak duży tatuaż? 4. Jak długo trwa jego wykonanie i czy można zrobić cały na raz? 5. Czy kaloryfer na brzuchu będzie przeszkadzać? |
|
|
||||
|
||||
|
Sądzę, ze będzie. Po prostu robisz coś konretnego a nie bawisz się w jakieś małe pierdoły.
miejsce jest ok ale bardzo bolesne więc chyba i tak jedna sesja to za mało aby coś takiego zrobić. Powiem tam, niespecjalnie mi się ten wzór podoba ale wybór nalezy do ciebie. Gdybyś go zrobił mniej wiecej tak jak garver w odcieniach szarości to później mógłbyś ozywić go kolorem, dodając jakieś kwiaty czy coś tam. Ze syudiem ci nie doradzę, ostatnio panowie polecali anabitattoo, może ktoś inny się wypowie, chyba w Poznaniu są dobre studia tatuażu. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.