![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam go już jakiś czas i chciałbym coś dodać do niego . Co by pasował?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zdjecie jest aktualne? Osobiscie - na twoim miejscu - poszedlbym do dobrego salonu zeby zakryc ten tatuaz.
Jesli juz naprawde chcesz sie upierac, zeby zostawac z taka dziara na sobie, to kombinuj motywy tradycyjne chinskie. Poszukaj sobie w necie inspiracji - pelno tego jest. Ale odpusc sobie tego samego tatuazyste. Edit: Skoro zdjecie jest aktualne, jedna sesja z laserem i juz ktos sie podejmie covera. Ale portfel zaboli. Ostatnio edytowane przez SicBastard : 12-21-2011 o 16:09. |
|
|
||||
|
||||
|
No rasowy buraczek. Może dobry tatuażysta coś z tym jednak zrobi?
|
|
|
||||
|
||||
|
jak sie ktos podejmie tego to spoko
duzo miejsca wypelniona na czarno czyli trudniej to bedzie przykryc;p
|
|||
|
|||
|
Bez rozjaśnienia sesją z laserem trudne do zakrycia , choć nie niemożliwe , myślę tu o wkomponowaniu tego czegoś
w jakąś inną czerń większej całości.Ale wydaje mi się że autorowi posta nie o to do końca chodziło , a raczej o jakieś ewentualne pomysły na rozbudowę swojego dzieła . |
|
|
|||
|
|||
|
cokolwiek może jakiś rękaw, bo tatuaż jest na ramieniu, nie wiem czy by pasowało dodać jakiegoś węża albo smoka ale nic takiego nie znalazłem.Albo zakryć jakimś bi-mechanikiem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie chce ci psuc humoru, ale nie wiem czy warto dodawac do tego czegokolwiek bez uprzedniej poprawki, bo znajac zycie bedziesz pozniej zalowal ze nie zrobiles nic z tym kiedy mogles.
Jesli chcesz spobowac to zakryc - bez wizyty w salonie usuwajacym tatuaze - to szukaj bardzo ciemnego wzoru. Choc nie wiem kto sie tego podejmie. Proponuje ci pojsc do jakiegokolwiek salonu w twojej okolicy i pogadac z kims w 4 oczy. |
|
|
||||
|
||||
|
smieszna dziarka
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No śmieszna trochę, mój kot jak dam mu mega ostrego chipsa albo ostra panierkę z KFC to też ma taką minę... Jeśli jesteś fanem Metallica'y, możesz to zakryć jedną z okładek płyt, chyba domyślacie się, o który album chodzi ;P. A tak na poważnie: możesz pokombinować z Alien'ami- tam gdzie twój koto- kret można wpasować łeb (no wiesz tego gluta), nic innego teraz nie przychodzi mi do głowy.
|
|||
|
|||
|
Znalazłem dwa wzory ale nie wiem czy będą pascować
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.