![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Być moze ale jak to przebić ? hmmm trzeba bylo by chyba wbic z jednego boku i wyjechac gora tam gdzie ta cyrkonia a druga czesc kolczyka osobo wbic z drugiego boku, ale wtedy jedena strona kolczyka musiala by być tak specjalnie wykrzywionna w luk by wbic z boku i wyjsc gora tam gdzie cyrkonia.
Nie wiem nie moge tego rozkminić hihi
|
|||
|
|||
|
z tymi kolczykami to jest tak dostaniesz w ryja to ci pół twarzy wyrwie
|
|
|
||||
|
||||
|
Nie kminie Twojej odpowedzi
Co ma kolczyk na palcu do dostawania po ryju a juz tym bardziej do wyrywania go hehehehe No chyba ze ja jak bede dawac w twarz to pol palca sobie wyrwe hehehe ![]()
|
|||
|
|||
|
Pomysl fajny ale zdjecie na 90% nie jest prawdziwe tylko robione w PS (mam nadzieje ze sie myle bo ladnie to wyglada).
Pzdr.
|
||||
|
||||
|
Zdjecie jest na milion procent robione w PS wystarczy wpisac nazwe umieszczona na zdjeciu w google i wyskakuje galerai PS.
No ale to nie przeszkadza w tym aby takie cos sobie wykonac , chodz to jest troszke skomplikowane bo widzialam takie przebicia ale z kolczykiami takimi jak np. do brwi czyli kulki i stozki takiego kolczyka trzeba bylo by zrobic na zamowinie u jubilera. Ja pare dni temu wyslalm walsnie zapytanie i zdjecie do WILDCRAFT ale jeszcze nie dostalam w tej sprawie odpowiedzi :-( A szkoda bo moje napalenie na ten kolczyk rosnie i rosnie i rosnie haha
|
||||
|
||||
|
Ale mnie wkorwia to spamerstwo. ... :/
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.