![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
znam goscia co ma cuzo skarek na ciele i wiekszosc ludzi nie wie nawet co to jest i mysla to chyba taki tatuaz
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja rzadko widuję takie osoby, nie powiem, że mi się to nie podoba, zwłaszcza misternie wypalone i zabliźnione kropki jednak sama nie zdecydowałabym się raczej.
|
|
|
|||
|
|||
|
do YvonneS
poczytaj sobie może na ten temat na innych forach, popytaj ludzi, czy długo im się trzymają surface bary, banany, czy cokolwiek na rękach, a jeżeli uważasz że przemieszczenie się totalnie nie zależy od miejsca to polecam BMe albo jakies inne stronki gdzie znajdziesz fachowe informacje na ten temat pozdrawiam i miłej edukacji życzę ![]() Ostatnio edytowane przez aga : 01-22-2009 o 22:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Nawet nie rozrózniasz migracji od odrzucenia. To oczym my tu rozmawiamy? Poza tym masz jakieś kolczyki i miałaś problemy z ich wygojeniem? Z tego co piszesz wynika, ze większość ludzi kolczykujących się ma problemy z gojeniem, u każdego może wystapić migracja - bez przesady. A może na tych fachowych forach tak piszą? Teoretycznie to i mnie, osobie uczulonej na metale organizm powinien odrzucić kolczyk po ponad 8 miesięcznym gojeniu a tak się nie stało. Co więcej wiem dlaczego tak mi się to długo paprało i było to moje zaniedbanie a nie zły wybór miejsca czy coś innego. Zanim coś napiszesz zastanów się, nie twierdzę, ze wszystkim wszystko ładnie się goi i mogą się pochwalić super kolczykami ale też nie ma sensu uogólnianie, że większość odrzuca kolczyki. To tak jak z pigułkami anty, jedni (ci moherowi) twierdzą, ze powodują raka a ci normalni wręcz przeciwnie. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-22-2009 o 23:37. |
|
|
|||
|
|||
|
wydaje mi sie ze była tutaj dyskusja na temat kolczyków na dłoni, a nie kolczyków w ogóle
nie ma sensu się kłócići pokazywać kto rację ma, kto jej nie ma, a kto jest najmądrzejszy , bo nie taka powinna być idea tego forumżaden piercer się nie wypowiada, więc wydaje mi się że temat można równie dobrze zamknąć |
|
|
||||
|
||||
|
A jednak nie masz nic do powiedzenia, w ogóle po co zamykać ciekawą dyskusję, tylko dlatego, że tobie się nie podoba?
Nie rozumiem czego tutaj szukasz, załozyłaś inny wątek pomimo, ze jak twierdzisz na róznych forach piszą o tym bardziej fachowo i nadal drązysz temat strasząc migracjami odrzuceniem i innymi komplikacjami związanymi z piercingiem. Prawdopodobnie nie masz i nigdy nie miałaś z tym do czynienia a piszesz jedynie to co przeczytałaś gdzieś na stronie. Z jednym się zgadzam, czas wrócić do tematu wątku. Moze Magda się wypowie, zajmuje się piercingiem o ile mnie pamiec nie myli, czy rzeczywiscie piercing jest taki niebezpieczny i u większości się nie przyjmuje. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-23-2009 o 21:41. |
|
|
||||
|
||||
|
A ja tylko napisze ze pierwszy raz w zyciu widze taki kolczyk na palcu i mi sie BARDZO podoba !!! Chetnie bym cos takiego miala.
|
||||
|
||||
|
Mnie się to też podoba ale nie wiem jak to się sprawdza w codziennym życiu, czy nie przeszkadza za bardzo?
|
|
|
||||
|
||||
|
Tym pewnie tak samo zachaczasz jak zwyklymi pierscionkami wiec raz na jakis czas napewno pociagnie :-)
Zastanawia mnie sprawa kolczyka czy jest to jakis specjalny kolczyk ? Pewnie bardzo ciezko jest taki u nas dostac :-(
|
||||
|
||||
|
Przegladalam wlasnie kolczyki do pępka czy by jakiś fajnie nie pasował :-)
Ach coraz bardziej napalam się na ten pomysł :-) Muszę podzwonić po kosmetyczkach czy wogóle było by mozliwe wykonanie czegoś takiego profesjonalnie czy zostaje jedynie zakres własny. No i jeszcze podejde do apteki w tym tygodniu i dowiem się czy Elma masc znieczulajaca jest na recepte faktycznie czy nie, bo wiem ze kiedys nie byla a teraz ponoc ja przeniesli na recepte :-( Wiecie cos o tym ?
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.