Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 01-22-2009, 11:55
dropsikk dropsikk jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

znam goscia co ma cuzo skarek na ciele i wiekszosc ludzi nie wie nawet co to jest i mysla to chyba taki tatuaz
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-22-2009, 17:29
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Ja rzadko widuję takie osoby, nie powiem, że mi się to nie podoba, zwłaszcza misternie wypalone i zabliźnione kropki jednak sama nie zdecydowałabym się raczej.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-22-2009, 22:04
aga aga jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

do YvonneS
poczytaj sobie może na ten temat na innych forach, popytaj ludzi, czy długo im się trzymają surface bary, banany, czy cokolwiek na rękach, a jeżeli uważasz że przemieszczenie się totalnie nie zależy od miejsca to polecam BMe albo jakies inne stronki gdzie znajdziesz fachowe informacje na ten temat
pozdrawiam i miłej edukacji życzę

Ostatnio edytowane przez aga : 01-22-2009 o 22:24.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-22-2009, 23:27
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał aga Zobacz post
do YvonneS
poczytaj sobie może na ten temat na innych forach, popytaj ludzi, czy długo im się trzymają surface bary, banany, czy cokolwiek na rękach, a jeżeli uważasz że przemieszczenie się totalnie nie zależy od miejsca to polecam BMe albo jakies inne stronki gdzie znajdziesz fachowe informacje na ten temat
pozdrawiam i miłej edukacji życzę
Skoro uważasz się za eksperta to po co pytasz o takie podstawowe rzeczy na tym forum nie korzystając z uwag zawartych na innych bardziej fachowych stronach?
Nawet nie rozrózniasz migracji od odrzucenia. To oczym my tu rozmawiamy?
Poza tym masz jakieś kolczyki i miałaś problemy z ich wygojeniem?
Z tego co piszesz wynika, ze większość ludzi kolczykujących się ma problemy z gojeniem, u każdego może wystapić migracja - bez przesady. A może na tych fachowych forach tak piszą?
Teoretycznie to i mnie, osobie uczulonej na metale organizm powinien odrzucić kolczyk po ponad 8 miesięcznym gojeniu a tak się nie stało. Co więcej wiem dlaczego tak mi się to długo paprało i było to moje zaniedbanie a nie zły wybór miejsca czy coś innego.
Zanim coś napiszesz zastanów się, nie twierdzę, ze wszystkim wszystko ładnie się goi i mogą się pochwalić super kolczykami ale też nie ma sensu uogólnianie, że większość odrzuca kolczyki. To tak jak z pigułkami anty, jedni (ci moherowi) twierdzą, ze powodują raka a ci normalni wręcz przeciwnie.

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-22-2009 o 23:37.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-23-2009, 11:43
aga aga jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

wydaje mi sie ze była tutaj dyskusja na temat kolczyków na dłoni, a nie kolczyków w ogóle
nie ma sensu się kłócići pokazywać kto rację ma, kto jej nie ma, a kto jest najmądrzejszy , bo nie taka powinna być idea tego forum
żaden piercer się nie wypowiada, więc wydaje mi się że temat można równie dobrze zamknąć
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-23-2009, 11:54
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

A jednak nie masz nic do powiedzenia, w ogóle po co zamykać ciekawą dyskusję, tylko dlatego, że tobie się nie podoba?
Nie rozumiem czego tutaj szukasz, załozyłaś inny wątek pomimo, ze jak twierdzisz na róznych forach piszą o tym bardziej fachowo i nadal drązysz temat strasząc migracjami odrzuceniem i innymi komplikacjami związanymi z piercingiem.
Prawdopodobnie nie masz i nigdy nie miałaś z tym do czynienia a piszesz jedynie to co przeczytałaś gdzieś na stronie.

Z jednym się zgadzam, czas wrócić do tematu wątku.

Moze Magda się wypowie, zajmuje się piercingiem o ile mnie pamiec nie myli, czy rzeczywiscie piercing jest taki niebezpieczny i u większości się nie przyjmuje.

Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-23-2009 o 21:41.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-12-2009, 01:01
xxkeiraxx's Avatar
xxkeiraxx xxkeiraxx jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie

A ja tylko napisze ze pierwszy raz w zyciu widze taki kolczyk na palcu i mi sie BARDZO podoba !!! Chetnie bym cos takiego miala.
Stary 05-12-2009, 08:58
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Mnie się to też podoba ale nie wiem jak to się sprawdza w codziennym życiu, czy nie przeszkadza za bardzo?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-12-2009, 12:30
xxkeiraxx's Avatar
Stały użytkownik!

Domyślnie

Tym pewnie tak samo zachaczasz jak zwyklymi pierscionkami wiec raz na jakis czas napewno pociagnie :-)

Zastanawia mnie sprawa kolczyka czy jest to jakis specjalny kolczyk ? Pewnie bardzo ciezko jest taki u nas dostac :-(
Stary 05-12-2009, 13:11
xxkeiraxx's Avatar
Stały użytkownik!

Domyślnie

Przegladalam wlasnie kolczyki do pępka czy by jakiś fajnie nie pasował :-)
Ach coraz bardziej napalam się na ten pomysł :-)

Muszę podzwonić po kosmetyczkach czy wogóle było by mozliwe wykonanie czegoś takiego profesjonalnie czy zostaje jedynie zakres własny.

No i jeszcze podejde do apteki w tym tygodniu i dowiem się czy Elma masc znieczulajaca jest na recepte faktycznie czy nie, bo wiem ze kiedys nie byla a teraz ponoc ja przeniesli na recepte :-( Wiecie cos o tym ?

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania