![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Korzystajac z tego ze nikt mnie nie pouczy i kary nie nalozy za brak cenzury zakladam taki temat
Kiepski humor mam wiec coz. Niestety nie bede pierwszy ktory sie wypowie. Jezeli ktos sie znajdzie przede mna to zapodam spis na pol strony![]() Wiec dawac. Wylewac swoje frustracje. Kazdemu wyjdzie na zdrowie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hah jaki temat
Mnie wkurwia moja lodówka,bo co godzine pipka ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
oj to nie jedyny sprzęt agd który potrafi doprowadzić do frustracji mam to samo z mikrowela
![]() no i jeszcze może migreny zony![]()
Duże piersi.... Gorące uda... To musi być KFC!!!:@ Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 12-08-2009 o 21:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Do lodówki mogę dorzucić kota
Też potrafi kilka razy w ciągu dnia doprowadzić mnie do szału ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
A mnie wkurwia mamuśka jak jej się zrzęda mode włączy, baby co mnie trącają w kolejce w mięsnym, uduchowiona starszyzna, ja sam i wiele, wiele innych, ale na pierwszym miejscu jednak jest mlaskanie i siorbanie. Wtedy budzą się moje demony
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Głupi ludzie, bezmyślni, nieciepliwi, nietolerancyjni, podli dla innych i dla zwierząt. Brak słońca, zima, zimno, ciepłe kurtki, czapki, syf zwany śniegiem i deszcz padający z nieba, zaparowane szyby w aucie, taki jeden znajomy z siłowni i pewnie wiele innych rzeczy ale ogólnie i tak wychodzi na plus bo więcej rzeczy mnie cieszy. Tak więc więcej optymizmu a życie staje się prostsze.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
taki sam watek na garsonierze jest
wiec napisze to co tamwkurwiaja mnie falszywe kobiety, dziwki, ludzie ze wsi (choc nie wszyscy), no i oczywiscie policja |
|
|
||||
|
||||
|
Swoj spis jeszcze tworze
A tak na poczatek to wkurwiaja mnie ludzie, ktorych wkurwiaja ludzie ze wsi. Bo niby czemu cie wkurwiaja? Co, jacys inni jestesmy? Tak, tak jestem ze wsi i jestem z tego dumny![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Wielu moich znajomych "uciekło" na wieś z miasta i twierdzą ,ze nigdy nie wrócą z powrotem do betonu i spalin. A jeżeli chodzi o policję to też mnie denerwuje drogówka, ze tak skrupulatnie pilnują aby inni przestrzegali prawa a sami mają je gdzieś, przykładowo na terenie zadudowanym w dzień jechali ponad 70 km/h wyprzedzając wszystkich, bez sygnału czyli ot tak sobie jechali mając prawo głęboko w dupie a w tym miejscu właśnie ci panowie czesto łapią kierowców przekraczających prędkość. Każdy kto ogląda "Pirata" może zauważyć, ze czesto jak taki nieoznakowany radiowóz goni takiego pirata to sam narusza przepisy i stwarza zagrożenie na drodze wyprzedzając na podwójnej ciągłej albo na wzniesieniu. I oni tego nie widzą bo uważają, ze wszystko jest ok. No i nie ma komu ich ukarać a przecież sami sobie mandatu i punktów nie wlepią. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-09-2009 o 10:50. |
|
|
||||
|
||||
|
mnie wkurwiaja chłopy z pracy i szef, wkkurwia mnie wymówki innych i wkurwiaja mnie ludzie którzy mówią lub piszą glupoty za nim sie zastanowią i w kurwia mnie ten temat bo nawet niewiedziałem że jestem taki wkurwiony
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.